Krkovičkovy klobásky
Kvalitní domácí klobásky, které zaslouží vaši pozornost. Vlastní receptura a pečlivě vybrané suroviny zaručují, že každá klobáska je skvělá a jedinečná. Jejich výroba je sice náročná, ale jejich chuť vám námahu vynahradí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 73 030 kJ / 17 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 954,59 g |
Tuky | 1 502,62 g |
Vláknina | 10,64 g |
Cholesterol | 2,77 g |
Sodík | 44,05 g |
Sůl | 106,00 g |
Sacharidy | 24,97 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2018 12:51
jirholu:
Jj, díky, měl jsem vygůůůgleno totéž
Leč, pokud si Igor55: příp i vy myslíte, že čerstvé hovězí maso je totéž co ještě teplé hovězí maso, tak se asi budeme dohadovat (dohodovat) i nadále, že
Jj, díky, měl jsem vygůůůgleno totéž
Leč, pokud si Igor55: příp i vy myslíte, že čerstvé hovězí maso je totéž co ještě teplé hovězí maso, tak se asi budeme dohadovat (dohodovat) i nadále, že
13. 2. 2018 11:46
13. 2. 2018 10:12
Igor55:
"okamžite po zabiti...ešte teple..."
Tak toto jsem ještě neslyšel ani nečetl...
No, ale slyším jako tetřev hlušec v toku a jsem jako slepá patrona ale ať se vyhneme případné nekonečné diskuzi:
Můžete, to co píšete, doložit nějakým zdrojem? (promiňte, ale to, že u vás se to dělá od nepaměti bych za hodnověrný zdroj nepovažoval)
"okamžite po zabiti...ešte teple..."
Tak toto jsem ještě neslyšel ani nečetl...
No, ale slyším jako tetřev hlušec v toku a jsem jako slepá patrona ale ať se vyhneme případné nekonečné diskuzi:
Můžete, to co píšete, doložit nějakým zdrojem? (promiňte, ale to, že u vás se to dělá od nepaměti bych za hodnověrný zdroj nepovažoval)
13. 2. 2018 09:42
Ten pán ktory toto úpisal nemá ani tušenia čo je "prát"..je to mäso z mladeho býka spracovane okamžite po zabiti...ešte teple...pmlete na kutri za pridavania ladovej drte a muky!!!!
11. 8. 2017 01:41
Mňam, mňam, mňam a ještě jednou mňam. Podařilo se mi před silvestrem sehnat jehněčí a hovězí za velmi dobrou cenu, přidala jsem vepřové plecko. Namleli jsme, nakrájeli celkem 15 kg, (s manželem), napajcovali a nechali jsme parádně uležet ve špajzu. Nebezpečně blízko, jak masenko vonělo, obracely se nám oči a chodili do špajzu krást na karbenátek na pánvičku - jen tak na chuť. Horor nastal v den plnění do střev. Mlýnek přestal spolupracovat a trucoval. Střeva ne a ne naplnit. Manžel pěnil, já už přemýšlela o alternativě B, čili - sežerem to jako karbošky nebo sekanou, ježišmarja, kdo to bude jíst... Zahlédla jsem dceru, jak se baví pohledem na nás, poslala jsem ji hned do města do papírnictví, pro salámová střeva, sehnala poslední kusy o průměru 6 cm, narvali jsme masenko do střev lžící, ještě jedno střevo zbylo, a výsledkem byly super speciál salámy. Klobásy a uzené děláme asi 30 let, vždy bez problémů. Na tohle budeme s rodinkou dlouho se smíchem vzpomínat
4. 1. 2017 23:56
krkovicka.x: Ve větě "bůček bez kostí a kůže" tak, jak je psáno, to může znamenat i že jsi myslel "bůček bez kostí" a "kůže" - raději opravuji
4. 1. 2017 22:31
losabandos: Možná by neškodilo číst pozorně, netuším o jakých kůžích je řeč, ale jinak jsem se pobavil. Díky za rozveselení
30. 12. 2016 20:57
jsem řeznik uz 37 let ale kuze doklobas jsem vživotě neviděl,a jěště to zalevat vyvarem z masa,,pokud je to recept od krkovičky z večerničku tak se nedivím,ten by pro prachy delal klobasy trebas i zkuže
1. 10. 2016 18:26
Tak jsme udělali a dnes vyudili. Opravdu jsou moc a moc dobré, mňamka.
Děkuji za recept!
Děkuji za recept!
13. 9. 2016 15:41
Oj oj oj ták jednu ochutnat tohle vážně můžu mňam.
10. 9. 2016 19:05
feri.j: Názov je podľa autora, nie druhu mäsa.
10. 9. 2016 10:50
No a krkovička je kde.
8. 9. 2016 18:41
Nadhera!
7. 9. 2016 16:01
Parádní fotopostup, krásné klobásy. U mne za 1*
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 15 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 19 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 21 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Přidáno 22. 4. 2024 08:03
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 28 minutami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 32 minutami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 8 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 10 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 10 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 12 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 12 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
jana.r uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí klobásy recept klobásy recepty jehněčí klobásy domácí jehněčí klobásy hovězí klobásy hovězí prát domácí salámy klobásy recepty klobasy recept krkovičkovy domaci klobásy recept na klobasky jehněči klobásy recepty hovězí klobásy recept recepty na klobásy recept na jehněčí klobásy recept jehneci klobasy klobasy z bucku recept na klobasy top klobasy recepty recept na dobré klobásy maso na spojku do klobás
Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, vývar masový, sůl, česnek, pepř mletý, kmín mletý, praganda, cukr moučkový, ořech muškátový, paprika
Krkovičkovy klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqg1
14 názorů