Jarní srnčí hřbet
Moučník, který zvládne připravit i začátečník. K odměření surovin budete potřebovat jen hrneček a formu na srnčí hřbet. Těsto dochutí a ovoní kandovaná citrusová kůra. Jeho povrch pak ozdobí čokoládová poleva a marcipánové kytičky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Moje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 5 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 6 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 6 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 7 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 8 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 8 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 9 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 9 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
skořice,
rozinky,
kůra pomerančová,
čokoláda bílá,
marcipán,
potravinářské barvivo gelové,
tuk ztužený,
mouka hrubá
Komentáře (1)