Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 21,38 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Moje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 8 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
zapékaný patizon,
dietní zapečené brambory,
recepty z patizonu,
patizon recept,
zapečený patyzon,
zapečený patison,
zapečený patizon s bramborem,
zapečené brambory,
recepty s patyzonem,
zpracování patizonu,
zapečené brambory top recepty,
patizon,
vaření s patizonem,
recepty patizon,
zapekané patizóny,
patizon recepty vegan,
patizon zapečený s bramborama,
varime z patizonu,
recept s patyzonem
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření gyros
Komentáře (13)
Výbušná - to je zapékací čtyřmiska z hrnčířských trhů v Berouně (ale už asi před 5 lety) - přesně pro tyto příležitosti. Zapékám v každé něco jiného (gnocchi pro kluky a brambory s uzeným pro Tondu) a je to v troubě najednou