Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkonošská pikantní povidla

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2009 12:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie33 346 kJ / 7 970 kcal
Bílkoviny47,33 g
Tuky19,93 g
Vláknina194,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 803,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyhle povidla vydrží neskutečně dlouho. Ještě ukážu na foce - to je sklenice z roku 1999! kterou maminka zapomněla ve sklepě a je báječně pikantní

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Montanka Montanka

11. 2. 2013 21:07

jo .. děláváme bez rajčat .. letos jsme zkusily takto ... tak jsem zvědavá .. ještě jsme nenačali ...

Ivana Ch

2. 6. 2010 05:40

Dělám jenom jablka, hrušky a švestky. Zkusím to i s rajčaty, jestli budou zatím to vypadá ž e jich bude jenom pár z fóliáku.

suzanna

6. 8. 2009 15:10

Díky :-)

spagetka spagetka

5. 8. 2009 19:01

suzanna - yvpařené sklenice - naleju do nich vařící vodu a vyleju. Zahřejou se a neprasknou, když do nich naleješ cokoli horkého, už jsem to opravila na srozumitelnější způsob ;-)

suzanna

5. 8. 2009 15:48

Taky mam dotaz :-) co to jsou vyparene sklenice? :-O

spagetka spagetka

5. 8. 2009 13:05

Navinulá jablka - taková lehce nakyslá, ale s převahou sladší chuti, sladkokyselá, ale zas cítíš i tu kyselost - to jsem ti pomohla, co? :-D:-D:-D. Prostě se ti musej v puse sbíhat sliny, když do jablka kousneš a nepřestaneš, dokud ho nesníš:-)):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2009 12:55

No, to jo, to by se mi líbilo:-p, jen prosím tě, řekni neznalému, co jsou to navinulá jablka?:-O To jsem vám ale dala tip, co?:-)):-D! Ale to je fajn, povidla se vždycky hodí tady mít;-) Něco mám ve sklepě ze švestek, ale nechce se mi tady fotit sklenka s povidly, když nemůžu nafotit postup.:-/

maris maris

5. 8. 2009 12:44

spagetka - já jsem si to myslela, že to asi nebude tak nutné ;-):-))

spagetka spagetka

5. 8. 2009 12:32

Maris - upřímně - já je neloupu ;-), napsala jsem přesný postup podle mé kuchařky, ale taky je neloupu. Myslím, že jak říkáš, stejně to pasírujeme

maris maris

5. 8. 2009 12:29

To je moc zajímavý recept. Musí se ty švestky loupat, když se to potom pasíruje ?

spagetka spagetka

5. 8. 2009 12:25

Vím, že je tu podobný recept na Jihočeská povidla, ale tenhle je přece jen malinko odlišný ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: povidla z jablek krkonošská kuchařka povidla z hrušek povidla z jablek a hrusek povidla ze švestek a jablek povidla recept povidla ze sušených hrušek hrušky povidla jablka na rozvaření navinulá jablka povidla jabko a hruška hrušková povidla recept pikantní švestky povidla jablka povidla ze sušených jablek povidla jablka hrušky povidla rozvareni hrusek povidla z neloupaných hrušek povidla z hrušek a jablek

Suroviny: jablko, hruška, švestky, rajče, cukr krystal

TopRecepty.cz

Krkonošská pikantní povidla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQXV