Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Květák je oblíbenou surovinou díky své variabilitě a nízkému obsahu kalorií. V tomto zapečeném receptu získá výraznou chuť díky nivě a pečením vytvoří lahodnou křupavou sýrovou krustu. O svěží tečku se postarají nasekané čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Moje poznámka
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRODW
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneky
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 51 minutami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 2 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 3 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
smetana na vaření,
sýr niva,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (2)