Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 12 minutami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 34 minutami
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 14 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 15 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 22 minutami
Ledvinky dušené
Fred2 před 31 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 10 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 11 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 12 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 12 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 12 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 13 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 16 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0