Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 15 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 9 minutami
Polévka z bedel
Brand65 před 34 minutami
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 4 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 4 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 5 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 7 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 7 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0