Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 2 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 5 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 5 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 6 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 8 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 9 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 9 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 9 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 9 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0