Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 13 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 6 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 7 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 7 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 8 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 9 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 12 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0