Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové karbanátky

Pečené karbanátky z tuňáka jsou doslova plné bílkovin a dobře zasytí. Jsou perfektním obědem nebo také svačinkou na cesty. Karbanátky můžete podávat samotné nebo s oblíbenou přílohou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuskus dáme do misky, přidáme koření a bylinky a zalijeme horkou vodou. Necháme 10 minut odstát. Krok 2: Přidáme tuňáka, kterého vidličkou rozmačkáme, dále najemno nasekanou cibulku, hořčici a vejce. Krok 3: Vše promícháme a dáme na půl hodiny do lednice (můžeme připravit i ráno a zpracovat na oběd či večeři). Krok 4: Plech vyložíme pečicím papírem. Včas zapneme nahřívat troubu na 175 °C. Krok 5: Lžící nabereme kopeček, který obalíme ve strouhance, vytvarujeme a dáme na připravený plech. Krok 6: Karbanátky pečeme v předehřáté troubě při 175 °C 30 minut dozlatova.

TIP: Co se dá udělat z tuňáka v konzervě - jednoduché recepty

Zveřejněno 9. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk5ZN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk5ZN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kuskus, voda, koření, bylinky, tuňák, cibulka jarní, hořčice plnotučná, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu