Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 816 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,93 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i udržovací režim.
Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy):
1579 kJ
Bílkoviny: 27 g
Sacharidy: 28 g
Tuky: 15 g
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2023 07:26
5. 8. 2010 21:55
6. 10. 2009 12:07
6. 10. 2009 10:52
6. 10. 2009 08:42
6. 10. 2009 07:13
5. 10. 2009 23:17
5. 10. 2009 20:51
5. 10. 2009 20:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 7 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kiwi v kuchyni: Jeho kyselkavá chuť vynikne ve smoothie i v lahodném džemu
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnové zelí kedlubnové zelí recept zelí recepty kedlubnové zelí video recept kedlubnové zelí recept na kedlubnové zelí recepty dietni zelí z kedlubny kedlubnové recepty kedlubnové zelí mačingová recepty kedlubnové zelí zelí z kedluben recepty pro redukci váhy zelí recept recept na zelí výborné kedlubnové zelí zeli z kedlubnu dietní recept kedlubnové zelí z gigantu
Suroviny: kedlubna, olej rostlinný, cibule, mouka hladká, voda, kmín celý, sůl, ocet, cukr, maso hovězí
Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JqLP
9 názorů