Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k pečenému masu a knedlíkům.
Suroviny pro 4 porce
4-5
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,83 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 103,50 g |
Postup přípravy
pořádně promícháme, podlijeme vodou a necháme dusit. Krok 3: Podle potřeby podléváme vodou, dusíme cca 20-30 minut. Na závěr dochutíme solí.
Zveřejněno 9. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí s jablky,
struhadlo na kedlubny giganty,
kedlubnový zelí,
recept kedlubny a pórek,
kedlubnové zelí s jablkem
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
pórek,
česnek,
sůl,
olej olivový
Komentáře (1)