Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)

Tilápie je sladkovodní ryba oblíbená pro své jemné bílé maso. Nemá výraznou rybí chuť, a tak ji obvykle tolerují i ti, kteří si v rybách jinak příliš nelibují. Doplněná o vaječnou omeletu a salát z čínského zelí se stane skvělým lehkým obědem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev dáme lžíci přepuštěného másla, rozpustíme a přidáme zelí. Krok 2: Po chvilce zalijeme prošlehanými a osolenými vejci. Jakmile se vejce trochu zatáhnou, omeletu přehneme napůl. Krok 3: Na pánev vedle omelety položíme osolenou tilápii a krátce opečeme z obou stran. Krok 4: Podáváme se salátem z čínského zelí.

TIP: 15 nejlepších rybích receptů

Zveřejněno 27. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/682lO

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/682lO

Suroviny:
tilapie, ghee, vejce, zelí čínské, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu