Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařený kedlubnový salát

Zeleninový salát ve sklenici, který máte po ruce i v zimě? Není žádný problém! Kedlubny, papriky a okurku doplní červená cibule a koření. Po zalití sladkokyselým nálevem pak stačí jen zavařit a máme hotovo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

z 1 dávky vyjde 6 sklenic

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na nálev 5 minut povaříme. Krok 2: Kedlubny oloupeme a nakrájíme na hranolky, okurky na plátky, cibuli a papriky na proužky. Krok 3: Kedlubny uvaříme ve slané vodě do poloměkka, přihodíme papriky a po minutě vodu slijeme. Krok 4: V míse prmícháme všechnu zeleninu, dáme do čistých sklenic, proložíme koprem a zalijeme nálevem. Krok 5: Zavíčkujeme a sterilujeme 25 minut při teplotě 90 °C.

TIP: Další recepty s kedlubnami

Zveřejněno 1. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený kedlubnový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP7AP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený kedlubnový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP7AP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kedlubna, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, cibule červená, voda, cukr krystal, ocet, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, semínka hořčičná, kopr

Přidat fotografie receptu