Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařený kedlubnový salát

Zeleninový salát ve sklenici, který máte po ruce i v zimě? Není žádný problém! Kedlubny, papriky a okurku doplní červená cibule a koření. Po zalití sladkokyselým nálevem pak stačí jen zavařit a máme hotovo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

z 1 dávky vyjde 6 sklenic

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na nálev 5 minut povaříme. Krok 2: Kedlubny oloupeme a nakrájíme na hranolky, okurky na plátky, cibuli a papriky na proužky. Krok 3: Kedlubny uvaříme ve slané vodě do poloměkka, přihodíme papriky a po minutě vodu slijeme. Krok 4: V míse prmícháme všechnu zeleninu, dáme do čistých sklenic, proložíme koprem a zalijeme nálevem. Krok 5: Zavíčkujeme a sterilujeme 25 minut při teplotě 90 °C.

TIP: Další recepty s kedlubnami

Zveřejněno 1. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený kedlubnový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP7AP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený kedlubnový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP7AP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kedlubna, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, cibule červená, voda, cukr krystal, ocet, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, semínka hořčičná, kopr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu