Králík v houbové omáčce
Králičí maso je krásně jemné a skvěle chutná v kombinaci s čerstvými houbami. Králičí stehna dušená s cibulí a houbovou omáčkou mají výraznou, přitom delikátní chuť a jsou ideálním pokrmem pro slavnostní i nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RP5
Moje poznámka
Králík v houbové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2RP5
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 20 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 3 minutami
Bramboračka
Susanna před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 1 hodinou
Dršťková polévka
Andras před 1 hodinou
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 1 hodinou
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 3 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 4 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 5 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
cibule,
sádlo,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.