Vepřové medailonky na rozmarýnu
Dušené vepřové medailonky krásně voní po rozmarýnu. Maso s krémovými žampiony je díky dlouhému dušení krásně šťavnaté a v ústech se lehce rozpadá. K medailonkům podáváme jako přílohu vařenou rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYENr
Moje poznámka
Vepřové medailonky na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYENr
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na rozmarýnu
Přidáno před 32 minutami
Pizza z listového těsta s plněným okrajem
Přidáno před 3 hodinami
Smažený sýrový trojboj
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 27 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 1 hodinou
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 2 hodinami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 3 hodinami
Cuketový perník
lunav1 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 6 hodinami
Suroviny:
medailonky vepřové,
mouka hladká,
rozmarýn sušený,
vývar zeleninový,
česnek,
žampióny,
olej,
sůl,
pepř mletý,
tymián čerstvý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.