Vepřové na rozmarýnu

Montanka Kuchařka: Montanka

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 plátky vepřové kotlety bez kosti
cibule
olej
hladká mouka
0,2 dcl bílého vína
vývar
voda
10 dkg anglické slaniny
trochu cukety
máslo
sůl
pepř
rozmarýn
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem, zakápneme olejem. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

  2. Poté maso zlehka obalíme v hladké mouce.

  3. Na oleji necháme zesklovatět na půlměsíčky nakrájenou cibuli, zprudka opečeme plátky masa.

  4. Podlijeme vínem a trochou vývaru či vody tak, aby byly ponořené. Dusíme doměkka - s pokličkou, ke konci odkryjeme, aby se odpařila přebytečná tekutina.

  5. Nakonec plátky poklademe orestovanou slaninou dokřupava - možno vynechat,

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové na rozmarýnu

Tématické fráze: vepřové maso na rozmarynu vepřové na rozmarýnu maso na rozmarýnu vepřové plátky na rozmarýnu veprove medailonky na rozmarynu maso na rozmarýnu recept vepřove na rozmarinu vepřové rozmarýn vepřová kotleta na rozmarýnu vepřový plátek na rozmarýnu vepřové maso na rozmarýnu recept recept vepřové na rozmarýnu vepřová na rozmarýnu rozmarýn na maso vepřové maso na rozmarínu rozmarýn recepty vepřový na rozmarýnu na rozmarýnu vepřové maso recepty na rozmarýnu vepřové a rozmarýn

Zapomněl/a jsem heslo