Vepřové ocásky na rozmarýnu

hosta Kuchařka:

Vepřové maso 3 názory

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

4 masité vepřové ocásky
česnek
čerstvý rozmarýn
čerstvý libeček
římský kmín
3 bílé cibule
sůl
pepř
brambory
medvědí česnek
smažená cibulka
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté minimálně 4 hodiny na nízkou teplotu - odhaduji tak 120 st., já připravuji v kuchyňském sporáku, kde se topí jen dřevem, pomalu celé dopoledne - stále přikryté.

  2. Maso podle potřeby otáčíme a trochu podlijeme.

  3. Oloupané brambory pokrájené na menší kusy a osolené uvaříme doměkka, rozmačkáme s pokrájeným medvědím česnekem, smaženou cibulkou a olivovým olejem

Poznámka

Asi dost běžná úprava, ale ani za pomoci vyhledávače jsem nenašla. Pokud někdo objevíte stejné, ráda smažu

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 79 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Vepřové ocásky na rozmarýnu

  • Naďa B. Naďa B.(neregistrovaný)

    Tak Jitule, dneska je vyndavám z mrazáku a ukuchtím podle tebe. Drž palečky, nedělala jsem je snad sto let :-8

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Jana Remkova:Chudák řezník, došly mu ocásky, tak ho zavřeli:-D:-D

    Jitko, já mám ještě nějaké chvostíky u ledu, jsou moc dobré;-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já na ty ocásky nemám nějak štěstí, ale vím, že byly. Já jsem zrovna kecala s kámoškou a než jsme se vykecaly, zavřeli řezníka:-((. A na tabuli je měli napsané. no, nemám pech?:-S

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo