Anglická hovězí pečeně
Kvalitnímu hovězímu masu nejlépe sluší pomalá příprava, která uchová jeho šťavnatost a jemnost. Lehce pikantní marináda s hořčicí a pepřem zvýrazní jeho bohatou chuť a spolu s cibulí a vínem vytvoří lahodnou omáčku. Výsledek je zaručen!
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 820 kJ / 4 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
Tuky | 300,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
Moje poznámka
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 2 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 2 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 10 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 6 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 7 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí pečeně z krku,
pečene hovezí,
hovězí pečeně recept,
hovězí přední krk recepty,
anglicka pecene,
hovězí přední krk,
hovězí přední pečené,
hovezi predni krk recept,
hovězí pecene z krku recepty,
hovezi pecene recepty,
hovezi krk,
pomalé pečení,
hovezí pečeně z krku recept,
hovězí přední recepty,
recept hovězí pečeně,
pečený hovezí krk,
pomalé pečení masa,
hovězí krk recepty,
hovězí krk recept
Suroviny:
krk hovězí,
víno,
cibule,
semínka hořčičná,
hořčice pikantní,
pepř drcený,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Dělám vždy přes kilo masa - a zakouří se po něm hned...