Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 7. 2014 13:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 989 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny103,95 g
Tuky95,81 g
Vláknina17,59 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,74 g
Sacharidy31,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

3. 1. 2016 11:02

Zdeňka Kopečná: Určitě zkuste :yes::yes:

Zdeňka Kopečná

3. 1. 2016 10:25

To musí být dobrota, vyzkouším.

tejaja tejaja

10. 7. 2014 19:42

Tak chvostíky som u nás nevidela ani nepamätám. Ale vyzerá to pekne. ;-)

spagetka spagetka

10. 7. 2014 18:13

Michaela Medkova: je a mňamkové ;-):-p:yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

10. 7. 2014 17:10

Pěkné papáníčko:-p:-p:-p:yes:

spagetka spagetka

10. 7. 2014 14:41

Jiřinko, to si piš. Občas mi Simonka škodolibě připomene - hele, neříkala jsem ti to už před třeemi lety náhodou? :-D:-D:-D:-D a je fakt že vlastně i díky vícero lidem odsud že jo, jste mě zlomili. Nedáááááám :-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes:
Jinak to zelí se škvarkama dalo tomu ocásku nádherný šmak:-p:-p

Jikotka Jikotka

10. 7. 2014 14:37

:yes::-p:-p:-p:yes:,jo,pomaláč je k nezaplacení:yes::-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzeny ocasek křížová kost krizová kost recept uzena krizova kost uzený vepřový ocásek vařené uzené ocásky uzené ocasky v pomalém hrnci uzené ocasky se zelim křížová kost recepty uzený se zelím uzeny ocasek recept uzená křížová kost recepty vepřový ocásek v pomalém hrnci krizovekostiuzene uzená křížová kost recept uzený vepřový ocásek v pomalém hrnci krizova uzena kost recepty zapečené uzené se zelím v ph křížové kosti recept roudenske hovezi zavitky

Suroviny: ocas vepřový, škvarky, cibule šalotka, zelí kysané, česnek, paprika sušená uzená, pepř, kmín celý, maso

TopRecepty.cz

Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NnKz