Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Jemné maso sivena si zaslouží šetrnou úpravu, proto ho připravíme pošírováním v páře. Rybu servírujeme s máslovou omáčkou beurre blanc a dozlatova vypečenými bramborami Hasselback. Přípravou nás provede Marek Raditsch.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNWxy
Moje poznámka
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNWxy
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 14 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 40 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
siven,
sůl,
olej olivový,
cibule šalotka,
víno bílé suché,
pepř černý,
tymián,
smetana ke šlehání,
máslo,
sůl,
šťáva citronová,
brambory,
česnek,
ghee,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)