Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 237 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,73 g |
Tuky | 52,29 g |
Vláknina | 41,15 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 370,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto s hlívou ústřičnou, hráškem a crème frâiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVng
Moje poznámka
Risotto s hlívou ústřičnou, hráškem a crème frâiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVng
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 12 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 5 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 5 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 5 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 9 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 11 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 12 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty na hlívu ůstřičnou,
creme fraiche,
recepty s hlívou,
co je creme fraiche,
recepty s hlivou ustricnou,
rýže s hlivou ustricnou,
recept na hlívu ůstřičnou,
pokrmy s hlívou ustřičnou,
hlíva ústřičná rizoto,
creme fraiche recepty,
jídla s hlívou ústřičnou,
pokrm s hlívou,
recept rizoto arborio,
creme fraiche recept,
recept s hlivou,
recept s hlívou ústřičnou,
jídla s hlívou,
recepty hlíva vegan,
jídlo s hlívou ustřičnou,
rizoto arborio hliva
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
vývar,
víno bílé,
cibule,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
hrášek,
hlíva ústřičná,
crème frâiche,
olej olivový
Komentáře (9)