Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,06 g |
Tuky | 34,36 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Moje poznámka
Aspikový dort pro kamaráda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM3Q
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
aspikový dort,
aspikový dort recept,
aspikové dorty,
aspikový dort narozeninový,
priprava zelatiny,
dort z aspiku,
dort jelen,
recept na aspikovy dort,
jak vyklopit aspik,
aspikový dort videorecept,
aspikove dobroty,
aspikový dort foto,
jak vyklopit aspik z formy,
aspikovi dort,
aspikový salámový dort,
recepty studené kuchyně,
dort pro kamaráda,
jak dlouho tuhne aspik,
zelatina nechce ztuhnout,
aspik dort
Suroviny:
želatina,
moravanka,
šunka,
sýr eidam,
vejce,
pomazánkové máslo křenové
Komentáře (21)
Poraďte, nešlo mi to vyklopit, tak jsem to musela prošťournout nožem a zničila jsem si okraje. Měla jsem to před tím vymazat olejem nebo tak něco? Nemám žádnou měkkou formu, dělala jsem to v zapékací misce.