Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
4 foto Hodnocení 111× Placky naan: Na nepostradatelnou součást indické kuchyně stačí pár ingrediencí
Holka u plotny: Tenhle slaný koláč se špenátem, smetanou a sýrem chutná i králi, vůbec se tomu nedivím
Indická kuchyně - severoindické PANDŽÁBSKÉ ZELÍ videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept) Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 arrefeena
Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 arrefeena
Indická kuchyně - jihoindické thakkali payaru curry (černooké fazolky) český videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 arrefeena
Indická kuchyně - jehněčí Rogan Josh (jehněčí curry na másle a jogurtu) český videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Indická kuchyně - Aloo ki tikki (pakora) bramborové karbanátky český videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a višňovými povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
30 foto Upečeme to, co mají naši diváci nejraději, říká Tereza Bebarová o nové řadě Buchet po ránu a slibuje i zlepšováky
Švestkové bramborové knedlíky podle Pavla Berkyho: Příprava je snadná, strouhanková posypka dodává luxusní chuť