Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 13 286 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,10 g |
Tuky | 104,31 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 634 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 119,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2015 21:46
Mne spis prekvapuji ty gramaze, z kila hoveziho udelat osm porci, z 300g masa vyvarit polevku pro dvanact lidi...Asi jsme u nas doma zmlsani.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
7. 3. 2015 21:40
Já nevím,ale když je dělám já vypadají úplně jinak,ale možná to je fotkou.
7. 3. 2015 21:11
Licka delavam v PH nebo troube hooodne pomalu, ale tekutinu dolevam postupne.Neni to polevka.
7. 3. 2015 21:09
Líčka dělám dost často - myslím ale, že když na kilo opečených líček naliješ 2 l tekutiny, vaříš je jako polévku, nedusíš. Možná za ty tři hodiny se ta tekutina odvaří, ale líčka jsou hotová a měkká za podstatně kratší dobu, max. hodinu a půl, pak jsou na kaši.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno před 6 hodinami

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno před 20 hodinami

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno před 23 hodinami

Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance
Přidáno 26. 3. 2023 10:54

Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně
Přidáno 26. 3. 2023 04:40

Drůbeží kapsičky pečené v remosce
Přidáno 25. 3. 2023 16:59
Právě bylo uvařeno:

Autentické špagety carbonara podle Emanuela
uvařil/a Christine
před 51 minutami

Citronová babetka - jemná a vláčná
uvařil/a Bublina64
před 1 hodinou

Povidlové šátečky bez kynutí
uvařil/a IvaCap
před 2 hodinami

Špagety po uhlířsku
uvařil/a Panova
před 2 hodinami

Losos zapečený v sýrovém přelivu
uvařil/a Kacora13
před 3 hodinami

Výborné kynuté těsto
uvařil/a dasa.fie@volny.cz
před 4 hodinami

Bílkový chlebíček I.
uvařil/a Panova
před 5 hodinami

Kuře na divoko
uvařil/a MamkaTerka
před 6 hodinami

Linecký koláč s marmeládou
uvařil/a Marcela0123
před 7 hodinami

Linecký mřížkový koláč
uvařil/a Marcela0123
před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka lička v aspiku hovězí bok recept hovězí líčka recept jak vypadají hovězí líčka hovězí bok recepty recept na hovězí líčka jak vypadají hovězí hovězí líčka hovezí líčka s knedlíkem hovězí lička s knedlíky hajný ze šlajfu hovězí líčka jak vypadaji hovězí na zvěřínovém koření a víně jak se dela líčka hovězí bok recept na lička v aspiku licka na prudko líčka s knedlíkem vánoční hovězí líčka na víně polévka z líček
Suroviny: líčka hovězí, bok uzený, cibule červená, mrkev, petržel, pepř celý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, rozmarýn, tymián, víno červené, vývar hovězí, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr krupice, šťáva citronová, sádlo, pepř
Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmWl
4 názory