Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Štrachanda z Plzeňska

Štrachanda z Plzeňska

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte…

1974andrea

90 min

Karbanátky se zelím - zelníky

Karbanátky se zelím - zelníky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasické karbanátky z mletého masa známe všichni a těší se velké oblibě. Základní recept můžete obměnit přidáním kysaného zelí a vařených brambor, které se postarají o…

recepty73

50 min

Koblihy plněné šunkou

Koblihy plněné šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Koblihy plněné šunkou jsou netypickým pojetím tradiční dozlatova vysmažené pochutiny. Kynuté těsto vykrojíme a naplníme oblíbenou uzeninou. Po usmažení je pak dozdobíme…

poslirecept

40 min

Bramborové klobásy II.

Bramborové klobásy II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Levný a přesto okouzlující pokrm jsou klobásky z bramborového těsta, plné uzeným masem a osmažené na voňavém sádle. Bramborovou klobásu můžete plnit podle vlastní chuti,…

Merylas

45 min

Křupavá zelná kolečka

Křupavá zelná kolečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křupavá zelná kolečka jsou skvělou kombinací jemného těsta a výrazné chuti kysaného zelí. Perfektní jako netradiční svačinka, pohoštění pro hosty nebo příloha k polévkám…

Bramborák s nivou

Bramborák s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ať už připravíte klasické nebo plněné bramboráky, všichni je milují a sotva se po bytě rozvoní první hotový kousek, v ten okamžik je celá rodina v kuchyni. Bramborák…

Gwynplain

40 min

Bramboráčky se syrečky

Bramboráčky se syrečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bramboráky plněné syrečky jsou opravdovou delikatesou. Díky tepelné úpravě se syrečky krásně roztečou uvnitř bramboráku a krásně vynikne jejich chuť a vůně. Stačí…

christynka20

50 min

Valentýnské menu

Valentýnské menu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Valentýnské šunkové a vaječné srdce podávané s hebkou bramborovou kaší, vhodně doplněné čerstvou zeleninou, připraví pro své partnery i úplní začátečníci. Nezapomeňte na…

Handour

50 min

Suflé s ementálem

Suflé s ementálem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Francouzské suflé je lahodná specialita, která díky sněhu z bílků krásně nabyde a je nadýchaná jako obláček. Tentokrát zvolíme slanou variantu a suflé ochutíme…

poslirecept

80 min

Krémová polévka

Krémová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodná krémová polévka s příjemnou zeleninovou chutí zachutná i dětem. Díky velkému množství zeleniny dobře zasytí. Na závěr ji zjemníme smetanou a podáváme s křupavými…

poslirecept

30 min

Pomazánka z jitrnice

Pomazánka z jitrnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snad nejoblíbenější zabíjačkovou pochoutkou jsou jitrnice. Připravit z nich můžeme skvělou pomazánku, kterou podáváme na křupavých očesnekovaných topinkách, posypanou…

Handour

30 min

1 315 316 317 318 319 327

Naposledy jste si prohlédli