Kuřecí závitky v bramborách s jablky
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte kuřecí závitky navoněné česnekem a bylinkami zapečené v jedné nádobě i s přílohou. Tu v tomto případě tvoří brambory a plátky jablek. Toto jídlo z jednoho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte kuřecí závitky navoněné česnekem a bylinkami zapečené v jedné nádobě i s přílohou. Tu v tomto případě tvoří brambory a plátky jablek. Toto jídlo z jednoho…
Bramborákové chuťovky jsou skvělou variací na klasické bramboráky, které potěší svou chutí i praktickým servírováním. S nádechem česneku a majoránky přinášejí na stůl…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Škubánky jsou tradiční bramborové jídlo, které se těšilo dříve velké oblibě zejména na venkově. Připomeňte si tento nenáročný pokrm. Vařené brambory stačí spojit s…
Musaka je klasika středomořské kuchyně, která vás okouzlí svou vrstvami a chutěmi. Kombinace šťavnatého mletého masa, jemně pečeného lilku a brambor, vše dobře zapečené,…
Šťavnaté kuřecí špízy se zeleninou, připravené s kořenící směsí Maggi dobré nápady, přinášejí dokonalou kombinaci chutí a vůní. Kousky kuřecího masa se na špízech…
Křupavá bramborová krusta obohacená o čerstvé bylinky zvýrazní jemnost a šťavnatost lososa, zatímco lilkové lasagne přinášejí středomořské ingredience – pečený lilek,…
Podzimní závin je zpravidla plný jablíček a skořice. Co však náplň pozměnit a připravit takový závin ve slané verzi? Do plátů listového těsta zabalíme kysané zelí s…
Tato jednoduchá krémová polévka z mrkve a brambor se skvěle hodí do chladných dnů, protože rychle zahřeje. Jemné polévce dodají říz smažené chilli papričky s česnekem.…
Ochutnejte obyčejné a přitom lahodné jídlo, které znaly už naše babičky. Nasucho opečené bramborové placky podávejte se švestkovou omáčkou, kterou provoníte skořicí,…
Máte rádi křupavé, dozlatova osmažené bramboráky? Pokud ano, vyzkoušejte i tuto výbornou verzi s osmaženou slaninou a lesními houbami. Houby dodají bramborákům ještě…
Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…
Šťavnatá roláda z kachního masa, plněná neotřelou nádivkou z jedlých kaštanů a sušených meruněk, se výborně hodí ke svátečnímu obědu. Podáváme ji s bramborovými knedlíky…
Kompletní pokrm, kterým můžete pohostit svou rodinu, najdete v tomto receptu. Lahodné steaky z vepřové krkovice jsou doplněny bylinkami a na talíři pak opečenými…
Mangold je surovina, které se mnohý kuchtík z neznalosti ještě stále vyhýbá. Dejte této zelenině šanci zazářit třeba v syté a voňavé podzimní polévce. K mangoldu je…
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
Dozlatova upečená vinná klobása je klasika, která si našla cestu i na sváteční stoly. Pochutnat si na ní můžeme i mimo Vánoce, například v kombinaci s jemnou bramborovo…
Vlažný bramborový salát je skvělá záležitost. Navíc ho můžete oživit ne úplně běžnými přísadami, jakými jsou třeba sterilované fazole. Chuť dodáte vyškvařenou slaninou.…
Dýňová polévka je v českých domácnostech velmi oblíbená, obvykle se však připravuje pouze ze zeleniny. Vyzkoušejte masovou variantu dýňové polévky s uzeným. Využijete…
Netradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
Sumeček africký má jemnou chuť a při správné přípravě chutná skvěle. Pečeme ho spolu s čerstvým rozmarýnem a česnekem, díky tomu získá skvělou chuť i vůni. K té dobře…
Kombinace chilli, zázvoru a kurkumy je doslova bombou na zimu. Toto trio najdete v lahodné prohřívací a syté polévce z červené čočky, kterou doplní i další zelenina a…
Bramborový salát, neodmyslitelná součást české kuchyně, je lahodný pokrm, který se často připravuje při slavnostních příležitostech, zejména během Vánoc. Každá rodina má…