Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Špenátové gnocchi

Špenátové gnocchi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Gnocchi se špenátem a kuřecím masem lze připravit do pár minut, použijete-li kupovaný polotovar. Můžete však připravit domácí bramborové gnocchi, které však naprosto…

dzungila

35 min

Rajčatový salát s majonézou

Rajčatový salát s majonézou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Když se urodí rajčata, je potřeba toho náležitě využít. Díky použité majonéze je salát hutnější a má více kalorií. Pro milovníky masa je možné přidat i pokrájenou…

lenka

15 min

Kroupy s uzeným masem

Kroupy s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ve větší pánvi si osmažíme na sádle (oleji) drobně pokrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na menší kusy pokrájené vařené uzené maso, drobně nasekaný česnek, drcený kmín,…

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Objevte tradiční chuť slovenských halušek se zelím. Tento sytý pokrm kombinuje jemné bramborové halušky s dušeným kysaným zelím. Ideální volba pro milovníky vydatné…

tejaja

50 min

Hovězí trhané maso

Hovězí trhané maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Trhané hovězí maso je opravdovou lahůdkou. V letní sezóně si jej můžeme připravit i na grilu. Kvalitní kus masa nejprve necháme odležet se solí, následně obalíme ve…

Tomas Dytrych

180 min

Smažená cibule trochu jinak

Smažená cibule trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Velkou cibuli oloupeme a ukrojime vrsek, aby mela rovny tvar a spodek, abychom zachovali jako podstavec. Cibuli velmi ostrym nozem nakrojime skoro doprostred a postupne…

Daniella O.

20 min

Dršťky zadělávané

Dršťky zadělávané

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Předvařené dršťky zalijeme vodou a povaříme asi půl hodiny. Poté dršťky nakrájíme na nudličky (vodu po vaření nevyléváme).Na sádle osmažíme cibuli skoro dozlatova,…

casino

70 min

Vydatná fazolková polévka

Vydatná fazolková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na jemno nakrájenou cibuli zesklovatíme na másle nebo oleji, přidáme pokrájené uzené maso nebo slaninu, orestujeme a zalijeme vývarem.Nejdříve přidáme do polévky…

1974andrea

45 min

Cikánská vepřová pečeně

Cikánská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Takto pomalu pečené vepřové maso není po upečení vysušené. Maso je možné i prošpikovat slaninou, omáčku můžeme doplnit zelenou paprikou, rajčaty a kyselou okurkou.…

Loulalo

140 min

Vepřové ledvinky na smetaně

Vepřové ledvinky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ledvinky patří mezi opomíjené suroviny, avšak pokud jim věnujete správnou péči a den předem je namočíte do mléka, můžete je další den připravit třeba na smetaně. Jako…

Vlajda

45 min

Luštěninové karbanátky

Luštěninové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rychlý a výživný bezmasý oběd pro běžný den. Karbanátky budou dobré z čočky i hrachu. Talíř si doplníme čerstvou zeleninou. A protože jsme ušetřili čas můžeme se pustit…

toprecepty.cz

20 min

Čočka jednoduše

Čočka jednoduše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočka je sice tradičním novoročním pokrmem, ale stojí za to ji připravovat průběžně po celý rok. Kromě vlákniny je bohatá na spoustu vitamínů a minerálů. Podáváme s…

spagetka

80 min

Vepřové výpečky z bůčku

Vepřové výpečky z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Klasiku české kuchyně, dozlatova upečené kostky prorostlého bůčku, připravíme snadno. Maso nakrájené na kostky smíchané s cibulí a česnekem opečeme ze všech stran a…

pavelk

135 min

Slovenský salát

Slovenský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Řízek s klasickým bramborovým salátem je oblíbenou klasikou u nás, i našich sousedů. Vyzkoušejte však tradiční hutný salát vyměnit za odlehčenou verzi, kdy se salát…

Kika_

30 min

Segedín z trouby

Segedín z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Segedínský guláš z trouby je skvělou variantou tradičního receptu, která šetří čas i námahu. Díky pečení v troubě se chutě dokonale propojí a maso zůstane krásně…

sunny.sofi

120 min

Hovězí ragú

Hovězí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jemně pikantní hovězí ragú s výraznou chutí paprik a rajčat je skvělým způsobem, jak zužitkovat vařené hovězí maso z polévky. Stačí mu jen pár minut na plotně a máte…

Handour

45 min

1 71 72 73 74 75 920