Zelný salát v letní variaci
Recept ještě nebyl hodnocenOmyté zelí překrojíme, tuhý košťál vyřízneme a zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, dobře promačkáme a necháme chvíli v klidu.Jablka oloupeme, rozčtvrtíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omyté zelí překrojíme, tuhý košťál vyřízneme a zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, dobře promačkáme a necháme chvíli v klidu.Jablka oloupeme, rozčtvrtíme,…
Králíka na smetaně nebo na česneku zná téměř každý, ale co takhle vyzkoušet ho letos v létě na grilu? Před samotným grilováním ho necháme odpočinout v marinádě z vína a…
Míchaný zeleninový salát se hodí snad ke každému jídlu. Nastrouhaná okurka, rajčata a křehké listy salátu se spojí s jemnou sladkokyselou zálivkou a kysanou smetanou v…
Melounový džem z bílé dužiny překvapí svou jemnou chutí se svěžím nádechem citrusů a zázvoru. Je to skvělý způsob, jak zužitkovat zbytek melounu a vytvořit originální…
Letní koláč, který zvládnou připravit i začátečníci, a navíc zcela bez vážení. Přesně takový je drobenkový koláč s meruňkami - rychlý, vláčný a plný ovoce. Skvělý ke…
Domácí kečup je skvělý způsob, jak si vychutnat poctivou chuť rajčat bez zbytečných konzervantů a cukru navíc. Jeho příprava je snadná a výsledek ocení celá rodina -…
Opojná vůně šeříku nás provází teplými a slunnými dny jara. Rozkvetlý šeřík nemusíme mít jen na okrasu. Na co jej lze použít? Připravíme z něj sirup, který pak můžeme…
Čokoládovo-višňová fantazie, to je řez, který si můžete s trochou trpělivosti a zkušeností upéct. Čokoládový korpus plněný višněmi a tvarohovým krémem s příchutí griotky…
Oblíbenou masopustní pochoutkou jsou koblížky, které nemusí být nutně smažené. Plněné marmeládou nebo povidly a upečené dozlatova v troubě, potěší všechny strávníky. Z…
Perfektním sladkým dezertem nejen na narozeninovou oslavu, ale také pro návštěvu ke kafi, budou mini dortíky s panna cottou a želé. Dezert sice na první pohled vypadá…
Perfektním sladkým dezertem nejen na narozeninovou oslavu, ale také pro návštěvu ke kafi, budou mini dortíky s panna cottou a želé. Dezert sice na první pohled vypadá…
Valentýnský dortík je ideální sladkostí pro všechny, kteří chtějí oslavit lásku a potěšit své blízké. Tento jemný, vláčný dort je zdobený hladkým krémem, který se…
Valentýnské sušenky jsou jednoduchým a přesto skvělým způsobem, jak vyjádřit lásku v podobě sladké pochoutky. Oslavte tento den s těmito lahodnými sušenkami, které…
Po celém světě oblíbený dort Pavlova je dokonalým sladkým dezertem. Spojuje v sobě křupavost a vláčnost bílkového základu s lahodnou šlehačkou. Co nesmí chybět, je pak…
Švestkový koláč s křupavou drobenkou vonící po skořici je osvědčená klasika, která nikdy nezklame. Kombinace máslového těsta, zralých švestek a voňavé drobenky vytváří…
Kombinace banánu, karamelu a šlehačky, to je vskutku slavnostní propojení chutí. Vyzkoušejte tradiční dort Pavlova v tomto chutném pojetí. Křupavý bílkový základ je…
Švestkový koláč s křupavou drobenkou vonící po skořici je osvědčená klasika, která nikdy nezklame. Kombinace máslového těsta, zralých švestek a voňavé drobenky vytváří…
Lahodný dezert ve tvaru srdíček můžeme připravit nejen na Valentýna. Kromě pěkného vzhledu zaujme i lahodnou chutí, kterou tvoří nadýchaný kakaový korpus a jemný krém z…
Beránek patří neodmyslitelně k českým Velikonocům. Tento je díky tvarohu v těstě vláčný a rum, ořechy a rozinky mu dodávají skvělou chuť. Upečenému beránkovi stačí…
Beránek z tvarohového těsta krásně ozdobí naši velikonoční tabuli. Díky tvarohu je příjemně vláčný a nedrobí se. Povrch doladíme světlou nebo tmavou polevou. Nesmí…
Pokud máte v oblibě krémové moučníky, zkuste upéct beránka podle tohoto receptu. Obě poloviny, upečené každá zvlášť, se k sobě spojí lahodným kakaovým krémem. Nakonec…
Jednoduché šlehané těsto na velikonočního beránka. Připravte se na vítání Velikonoc a jara třeba právě s tímto receptem, který zvládne i začátečník. Je to podobné jako u…
Máte na zahrádce broskve, které jsou už mírně přezrálé a potřebujete je rychle zužitkovat? Uvařte z nich broskvová povidla. Využít je můžete po celou zimu a skvěle se…
Pro všechny kreativce a umělecké duše je tu recept na velikonočního kohouta z korpusu a máslového krému. Korpus je upečený v celku, vykrájen a vymodelován do tvaru…