Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlový nákyp se šmakounem, meruňkami a brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2016 21:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 246 kJ / 1 971 kcal
Bílkoviny76,70 g
Tuky54,87 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 620 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy279,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po upečení můžeme povrch posypat ještě grankem, skořicí nebo strouhanou čokoládou.

Také můžeme ještě po upečení ozdobit kousky meruněk - nákyp bude šťavňatější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka Vyoralkova Zdenka Vyoralkova

21. 4. 2016 18:24

spagetka: Děkuji, vyzkoušejte, je výborný-dokonce nám chutná víc jak rýžový a navíc jahly jsou zdravější

spagetka spagetka

21. 4. 2016 05:46

Líbí :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: meruňkový šmakoun recepty sladký šmakoun s merunkami recepty šmakoun merunka recepty jáhly a šmakoun brusinkovy smakoun recepty jáhlovo-pohankový nákyp šmakoun brusinkový recept jáhlový nákyp recept s meruňkovým šmakounem

Suroviny: jáhly, voda, sůl, smetana sladká, mléko, vejce, šmakoun, meruňky, brusinky, cukr třtinový, skořice

TopRecepty.cz

Jáhlový nákyp se šmakounem, meruňkami a brusinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NBBm