Lívanečky téměř dietní
Recept ještě nebyl hodnocenVejce rozšleháme do pěny, zašleháme do nich cottage a mascarpone (případně tvaroh) a lžíci lehce rozmixovaných ovesných vloček (jde to i bez nich). Zvláště rozmařilí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce rozšleháme do pěny, zašleháme do nich cottage a mascarpone (případně tvaroh) a lžíci lehce rozmixovaných ovesných vloček (jde to i bez nich). Zvláště rozmařilí…
KORPUS - bílky ušleháme do hustého sněhu, přidáme 3 lžíce cukru, postupně šleháme a přidáváme žloutky, dále přidáme 2 lžíce cukru a 2 lžíce oleje. Ručně vmícháme mouku,…
Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Ke žloutkům přidáme mascarpone a riccotu a ještě promícháme. Nakonec po troškách vmícháváme sníh. Krém…
Jahody rozmixujeme. Do vařící vody dáme cukr, rozmícháme a po vychladnutí smícháme s ovocnou kaší. K hotové polévce přidáme kysanou smetanu, podáváme se sušenkami.
Předehřejte troubu na 220 stupňů celsia. Vyložte pečící plech o rozměrech 35x25 cm pergamenovým papírem.Do mísy dejte rozšlehaná vejce a moučkový cukr. Mísu dejte nad…
Tuk utřeme s cukrem do pěny, žloutky postupně zatíráme jeden po druhém a nakonec přidáme celé vejce. Droždí rozdrobíme, vmícháme mouku a lehce promícháme s tuhým sněhem…
Vše nakrájíme, stačí na velké kusy. Pak vše vložíme do boxu nebo do misky s víkem. Pečlivě protřepeme. Podávame v miskách.
Ovesné vločky nasypte do kastrůlku a zalijte kokosovým mlékem. Zahřejte, ale nepřivádějte k varu. Podle chuti můžete přidat sirup. Vločky nechte nasáknout alespoň půl…
Jahody nakrájame na malé kocky. Vložíme ich do misky, pridáme k nim 2 lyžice citrónovej šťavy, premiešame a necháme odstáť.Do misky dáme múku, pridáme prášok do pečiva a…
Jahody rozmixujeme s cukrem, přidáme tvaroh a rozmícháme do hladka.Želatinu připravíme podle návodu na obalu a vmícháme do hmoty.Nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku …
Máslo utřeme s moučkovým cukrem. Z mléka, pudinku a cukru uvaříme hustou kaši, kterou necháme vychladnout a pak ji vmícháme do utřeného másla s cukrem. Heru…
Čokoládu nasekáme na menší kousky. Želatinu namočíme do studené vody. Mléko zahřejeme, stáhneme z ohně a do horkého přidáme čokoládu. Mícháme dokud se čokoláda…
Suroviny vložíme do pekárny a necháme zpracovat těsto, stačí nechat kynout 45 minut. Mezitím si uvaříme náplň z mléka, pudinku a cukru ( pudink musí být hustější ). …
Nejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Hrnek cukru (krupice) a vajíčka vyšleháme do pěny. Pak pomalu přidáme mouku, olej, vlahé mléko, vanilkový cukr a nakonec prášek do pečiva. Dobře všechno promícháme a…
Najprv si upecieme piskotu na roladku a na podlozku. Zvolila som si uplne jednoduchu piskotu. Bielka naslahame so stipkou soli. Ked zbeleju, pridame krystalovy cukor a…
Rozdrobte sušenky, rozpusťte máslo a smíchejte je s nimi. Vzniklou směs pečlivě napěchujte na dno dortové formy o průměru 24 centimetrů a nechte chvilku ztuhnout v…
Je tak snadné si tento dezert připravit během několika minut doma, obsah skleniček může být velice variabilní. Nejčastěji se pohár servíruje v misce nebo skleničce a…
Luxusně vypadající dezert, který je velmi chutný a snadný na přípravu. Taštičky z listového těsta naplníme jahodovou marmeládou, dokonale vyšlehanou šlehačkou a…
Chcete-li mlsat o trochu zdravější dobroty, vyzkoušejte cupcakes s ricotto-jogurtovým krémem. Kypré šťavnaté těsto korpusků s čepicí jemného krému a jahodovým pyré…
Pod názvem maminčina božská mísa se skrývá skvělý nepečený moučník, který je plný jahod, piškotů a lehkého, příjemně sladkého, krému. Tato dobrota vám v horkých letních…
Marshmallow je známá cukrovinka zejména za velkou louží. My si jeho obdobu můžeme snadno připravit doma. Oblíbený džus se želatinou povaříme, vyšleháme a necháme…
K létu patří výborné moučníky, ve kterých si vychutnáme sezónní ovoce. V tomto koláči doplníme kynuté těsto jemnou tvarohovou náplní, sladkými jahodami a zlatou a…
Bublanina s ovocem je tradiční a oblíbený moučník, který vyniká svou jednoduchostí a lahodnou chutí. Tento nadýchaný koláč, jehož název je odvozen od "bublání" ovoce…