Jahodový koláč - rychlý a jednoduchý
Recept ještě nebyl hodnocenLéto, které nám dopřává úrodu různorodých druhů ovoce, si také žádá lehké a svěží dobroty. Tato základní bublanina je plná jahod. Její povrch je pomazán marmeládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Léto, které nám dopřává úrodu různorodých druhů ovoce, si také žádá lehké a svěží dobroty. Tato základní bublanina je plná jahod. Její povrch je pomazán marmeládou a…
Výborný dezert inspirovaný tradiční italskou panna cottou připravíme z jahod, jogurtu, rostlinného mléka a agaru. Vše stačí krátce povařit a pak nechat vychladit. Dezert…
Řezy budou skvělým moučníkem na jakékoliv oslavě. Dokonale jemný a nadýchaný piškot je pokryt nejprve lahodnou vrstvou pudingu s jahodami, na kterém leží ještě…
Tento lahodný zákusek spojuje vláčný kakaový piškot s jemnou a svěží jahodovou šlehačkou, která dodává roládě nejen chuť, ale zaujme i kombinací barev. Je to ideální…
Tento lahodný zákusek spojuje vláčný kakaový piškot s jemnou a svěží jahodovou šlehačkou, která dodává roládě nejen chuť, ale zaujme i kombinací barev. Je to ideální…
Osvěžující krémový dezert na piškotovém základu s chutí jahod vás dostane do té správné letní nálady. Chuť a vůně rafinovaně umocněná citrónem, zjemněná tvarohovým…
Lehký, krémový tvarohový dort s čerstvými jahodami je ideálním dezertem pro každou příležitost. Spojení jemného tvarohu a sladkokyselých jahod vytváří dokonale vyváženou…
Lehký, krémový tvarohový dort s čerstvými jahodami je ideálním dezertem pro každou příležitost. Spojení jemného tvarohu a sladkokyselých jahod vytváří dokonale vyváženou…
Jahodové řezy, krásně vypadají a skvěle chutnají. Díky želatině, drží konzistenci a tvar i po nakrájení. Je to jeden z velmi oblíbených moučníků vhodný nejen k odpolední…
K létu neodmyslitelně patří dobroty ze slaďoučkých jahod. Pokud máte letního oslavence, nebo vás čeká rodinná návštěva, překvapte je cheesecakem s lehkou ricottovou…
Krémová panna cotta z tučné smetany je zpevněná želatinou a doplněná hedvábnou karamelovou omáčkou a čerstvým ovocem. Na přípravu složitější dezert je odměnou pro…
Mražené ovoce necháme roztát. Těsto: 1) Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky šleháme s horkou vodou do pěny a pak přidáme polovinu cukru a zase šleháme. 2) Z…
Mražené ovoce necháme roztát. Těsto: 1) Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky šleháme s horkou vodou do pěny a pak přidáme polovinu cukru a zase šleháme. 2) Z…
Vše rozmixujeme a ozdobíme ovocem, které máme po ruce. Je to opravdu dokonalá kombinace. Udělejte dětem nebo sobě na sváču! :-) Dobrou chuť!
Těsto uděláme klasicky, jak se dělá piškotový korpus. Dáme péct a po upečení dáme na vál, necháme vychladnout. Připravený vanilkový krém namažeme na vychladlý korpus,…
Nejdřív si ušleháme sníh ze 6 vajec.Žloutky vyšleháme s cukrem,pak přidáme mouku a ušlehaný sníh a smícháme dohromady.Nalijem na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme…
Ve vodě rozšleháme pudinkový prášek, přidáme cukr a za stálého míchání připravíme běžným způsobem pudink, který necháme cca 3 minuty provařit. Pak ho necháme vychladnout…
Houskovy knedlik si nakrajime a naparime nad parou. Jahody rozmackame s cukrem. Na talir dame ohraty knedlik, polijeme mackanyma jahodama a ozdobime uslehanou slehackou.…
Korpus: 1.Našleháme cukr se žloutky do pěny, přidáme horkou vodu, opět zašleháme . Lehce zamícháme předem ušlehaný sníh a nakonec přes síto mouku s kakaem. 2.Upečeme …
Těsto: Nejprve si ušleháme vejce s cukrem a pak postupně zašleháme ostatní ingredience. Pečeme tak na 160 stupňů 30 minut. Necháme vychladnout. Náplň: ochutíme si…
Z oddělených bílků ušleháme hustý sníh. Smícháme si dohromady cukr, žloutky, olej, vlašské ořechy, mouku a prášek do pečiva. Tuto směs přidáme do ušlehaných bílků a…
Z bílku vyšleháme sníh, žloutky s cukrem a olejem taky vyšleháme, do toho vmícháme sníh a postupně mouku s kypřícím práškem a kakaem.Umícháme těsto, které dáme do…
Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak, až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme žloutky s…
Vejce rozdělíme na bílek a žloutek. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh.K žloutkům přidáme olej, vodu a rozšleháme v napěněnou hmotu.Přidáme cukr, přesátou mouku s…