Ledové banány na špejli

Susa Kuchařka: Susa

Pro děti 3 názory

Suroviny

2 banány
kokosový olej
kakao
med
oříšky
sezamová semínka
pistácie
špejle od lízátek
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Banán nakrájíme na menší kousky a každý kousek napíchneme na špejli. Takto připravené banány necháme přes noc v mrazáku.

  2. Druhý den si připravíme čokoládovou polevu, kterou vyrobíme smícháním rozpuštěného kokosového oleje, kakaa a medu.

  3. Do hotové polevy pak namáčíme banány a ihned sypeme posypkou. Pracujeme rychle, protože poleva na zmrzlých banánech rychle tuhne. Jakmile máme hotovo, můžeme banány rovnou mlsat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 167 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ledové banány na špejli

  • zuzun zuzun

    Skvele s tim kokosovym olejem a medem, to bych rada zkusila:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Děláme je s dětmi na kroužku vaření, je to jednoduché a efektní :yes:

    Odpovědět

  • marmoshka marmoshka

    To je tak krásné, že to musí být mňamka:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: ledová káva na na špejli banán v čokoládě na špejli poleva na ledové hvězdičky piskoty s bananem na spejli banány v čokoládě na špejli banán na špejli v čokoládě smazeny banan jako nanuk poleva med kokosový olej