Můj dort ála tiramisu
Recept ještě nebyl hodnocenSmetanu vyšleháme s vanilkovým cukrem do pěny, do které poté přidáme obě zakysané smetany a trochu cukru (podle chuti) a opět krátce vyšleháme. Uvaříme si silnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smetanu vyšleháme s vanilkovým cukrem do pěny, do které poté přidáme obě zakysané smetany a trochu cukru (podle chuti) a opět krátce vyšleháme. Uvaříme si silnou…
Mouku nasypte do mísy, přidejte cukr a máslo. Prsty promačkávejte máslo s moukou, dokud nevznikne drobenka. Poté přilijte vodu a vypracujte vláčné těsto. Těsto zabalte…
Polohrubou mouku promícháme s jemně nastrouhanýámi ořechy a mletou kávou. Vejce postupně rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků a 100g cukru ušleháme tuhý sníh…
Do ohřátého (ne horkého) mléka vmícháme kakao, kávu, vanilku a necháme vychladnout. V misce mixérem cca 2 minuty šleháme vejce s cukrem na střední rychlost. Přidáme olej…
Z odměřeného množství mléka odebereme zhruba 100 ml, trošku ohřejeme a rozpustíme instantní kávu. Pokud nemáme granulovanou ale jemnou, tak můžeme přidat rovnou do…
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Pak přidáme mascarpone a zase prošleháme.V jiné míse vyšleháme smetanu a v další vyšleháme bílky. Vše…
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne všľaháme olej, kávu a mlieko.Pridáme múku s práškom do pečiva, škoricu, perníkové korenie, kôru a orechy. Dobre premiešame…
Café Frappé má sice francouzský název, ale jeho původ je ryze řecký. Pod tímto názvem se však neskrývá nic jiného než ledová káva s hustou pěnou, která v parných dnech…
Instantní kávu rozpustíme ve 1/4 litru vody. Máslo, žloutky, moučkový cukr a vanilkový cukr spolu ušleháme. Přidáme vychladlou kávu, mouku promíchanou s práškem do…
Milovníci kávy v létě zajisté ocení ledovou verzi jejich oblíbeného nápoje. Za pomocí šejkru do pěti minut připravíte osvěžující kofeinový nápoj, který můžete dozdobit…
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, postupně za stálého míchání přidáme kakao, kávu a po kapkách rum. Přimícháme mouku s práškem do pečiva a z bílků tuhý sníh. Těsto…
V horkých letních dnech přijde vhod tento dezert, který osvěží i povzbudí. Jeho příprava je snadná a zabere jen chvilku času. Jemný krém z instantní kávy a tvarohu…
Vajíčka som rozdelila. K bielkom som pridala štipku soli a začala som sľahať. Keď začal sneh tuhnúť, postupne som zašľahávala do neho po jednej lyžici cukru. Múku som…
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme opatrně horkou vodu. Postupně přisypeme sypké suroviny (mouku se sodou a kakao) a střídavě přidáváme s olejem. Nakonec zlehka …
Připravíme si nejprve puding, který musí chladnout, aby měl stejnou pokojovou teplotu jako ostatní suroviny, za občasného míchání (aby se nevytvořil škraloup) necháme…
Cukroví vyrobené z proteinového polotovaru Šmakoun je ideální nízkokalorickou volbou na poslední chvíli. Je bez lepku a dát si ho mohou i ti, kteří si hlídají váhu.…
Šlehačku se ztužovači, vanilkovým aróma a moučkovým cukrem vyšlehat do tuha. Vmíchat kysané smetany. Korpusy a nebo piškoty nechat nasát z roztoku kávy, alkoholu a vody…
Do kastrolu se silným dnem nalijeme vodu,osolíme špetkou soli, přidáme tuk a přivedeme k varu. Do vroucí vody vsypeme najednou všechnu mouku a pilně mícháme, až se vše…
Do kastrůlku vlijeme mléko a necháme ho zahřívat. Když bude vlažné, až lehce teplé, tak přidáme cukr smíchaný s vanilkovým cukrem, pudinkovým práškem a instantní kávou.…
Spojení jemného kávového těsta a šťavnatých hrušek vytváří dezert, který okouzlí svou vláčností i bohatou chutí. Ideální k odpolední kávě, ale i jako sladké překvapení…
Pokud se pustíte do přípravy našeho osvědčeného receptu, získáte lahodný krémový zákusek jako z nejlepší cukrárny. Piškotová vrstva překrytá pudinkovo-smetanovým krémem…
Máslo utřeme s cukrem, pak přidáme vejce a vanilkový extrakt. Vyšleháme do pěny.Smícháme všechny suché suroviny a vmícháme do pěny. Jako poslední přidáme pokrájenou…
Měkký, nadýchaný a provoněný medem i kořením. Medový perník je jednoduchý moučník, který se hodí k čaji i kávě a díky své vůni navodí útulnou domácí atmosféru kdykoliv…