Tomovy Mocca oválky
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny a postupně za stálého šlehání přidáváme ostatní suroviny.Hotové těsto vlijeme do silikonových košíčků a vložíme do předem vyhřáté…
Všechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Do mísy dáme vločky, rozinky (pokud dáme máčené v rumu, přidáme je i s rumem), nasekané ořechy a zalijeme mlékem s rozšlehaným vajíčkem. Promícháme a necháme asi půl…
Bílky vyšleháme a přisypeme polovinu dávky cukru. Vyšleháme do tuha. V míse si připravíme druhou dávku cukru, smícháme se škrobem, kakaem a špetkou solí. Tuto směs…
Do odměřeného mléka zamícháme želatinu a necháme zhruba 10 minut nabobtnat. Pak mírně zahříváme, stále mícháme až do úplného rozpuštění želatiny. Teplota by neměla o…
Že už znáte všechny recepty na vánoční cukroví? Máme pro vás inspiraci, čím si zpestřit vánoční tabuli. Vyzkoušejte kávové oválky s ořechy a citronovo-čokoládovou…
Ledová káva nás dokáže horkých dnech příjemně osvěžit. Její příprava není náročná ani pracná. Její výhodou pak je, že může být připravená v lednici, kdykoliv na ní…
Troubu předehřejeme na 180 °C.V jedné míse smícháme sypké suroviny. V druhé míse tekuté suroviny.Tekuté přilijeme do sypkých, promícháme a přisypeme hrušky nakrájené na…
Suroviny jsou určeny pro velké množství cukroví, ale byla by škoda ho alespoň neochutnat. Čtvrtinová dávka bohatě stačí pro vánoční stůl pro celou rodinu. Kávová chuť s…
Nepečené dezerty se těší velké oblibě, díky své snadné přípravě. Pokud hledáte dort, který potěší vaše blízké, vsaďte na kávovou Charlottu, které se skládá s piškotů…
Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Souboj kuchařských velikánů: Punčochář, Kašpárek a Forejt si to rozdají se svými slavnými kolegy před živým publikem