Marinované vepřové plátky dušené na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenV uzavíratelné misce smícháme vše na marinádu. Očištěné maso nakrájíme na 4 plátky, z obou stran potřeme marinádou a v uzavřené misce necháme přes noc v chladu.V…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V uzavíratelné misce smícháme vše na marinádu. Očištěné maso nakrájíme na 4 plátky, z obou stran potřeme marinádou a v uzavřené misce necháme přes noc v chladu.V…
V pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a sádlo a orestujeme dozlatova.Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata,…
Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli se slaninou, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a necháme chvilku pustit šťávu.Z mletého masa, cibule a česneku připravíme…
Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem,…
Jídlo z pikantní klobásky, čerstvých hub a sterilovaných okurek ve smetanové omáčce s koprem vám jistě zachutná. Výborně se hodí k rýži a ozdobit ho můžete chobotničkou…
Sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované…
Poctivou polévku, která zasytí a zahřeje, můžeme podávat kdykoliv. Kapusta dodá polévce krásnou barvu, čočka je plná bílkovin i vlákniny. Kvalitní klobása a koření…
Toto vydatné jídlo z dušeného vepřového masa a zeleniny se skvěle hodí do chladných dnů. Abychom dosáhli té správné chuti, je třeba zvolit vhodnou pikantní klobásku,…
Hvězdičky ze slaného těsta jsou plněné jako obložené chlebíčky. Hodí se na jakoukoliv oslavu nebo i všední domácí svačinu, dají jíst vcelku jako chlebíčky, nebo můžete…
Vejce uvaříme natvrdo, po zchladnutí je oloupeme a pokrájíme na plátky (třeba na kráječi vajec). Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Klobásu nakrájíme na…
Pečená jarní hnízda ze špaget, s dobře okořeněnou marinovanou masovou směsí, nejen potěší všechny vaše strávníky, ale také je spolehlivě zasytí na delší dobu. Zbydou jen…
Brambory připomínající harmoniku můžeme podávat jako přílohu nebo i jako samostatný bramborový pokrm třeba u grilování. Do zářezů skládáme klobásu, špek, cibuli, česnek…
Kdo by odolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému tradičnímu řízku? Zkuste změnu a přidejte do nich tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto…
Karpatské lečo s čerstvými houbami a pikantní klobásou je vydatné a plné chutí. Kombinace cibule, paprik, rajčat a hub tvoří lahodný základ, který doplňuje kořeněná…
Tato polévka je ideální volbou pro každého, kdo si rád přizpůsobí jídlo podle svých preferencí. Ať už máte rádi výraznější kyselost, jemnější chuť nebo spíše kořeněné a…
Pochoutka z vepřového masa, která má svoji tradici zejména v Itálii, to je čerstvá klobása salsiccia. Jde o hrubě mleté maso se solí a kořením. Není sušená, takže…
Na sádle osmahneme dozlatova nakrájenou cibulku, přimícháme mletou papriku, zalijeme hned vývarem.Přidáme kysané zelí a koření (bobkový list, pepř, nové koření) a vaříme…
Zlatavě zapečené brambory, doplněné pikantní klobásou, točeným salámem a kousky cukety. Přelité sýrovou směsí s vejci tvoří chutný pokrm z jednoho pekáčku. Ideální pro…
Toto jídlo jistě zaujme všechny milovníky pikantních chutí. Pikantní klobásky naplníme bylinkovou směsí, které dodáme říz chilli papričkami. Klobásky grilujeme obalené…
Šťavnaté vepřové maso plněné kyselím zelím se stává lahodnou roládou, která potěší celou rodinu. Tradiční recept ideální k obědu i slavnostní večeři, s jemnou šťávou a…