Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 952 kJ / 1 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,51 g |
Tuky | 44,77 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 289,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme jemně krájenou cibuli, pokrájené houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Podusíme na mírném ohni doměkka.
Krok 2: Přisypeme mletou papriku, necháme ji rozvonět a přidáme těstoviny a nakrájené brambory. Dochutíme solí, pepřem a vše promícháme.
Krok 3: Hotový pokrm doplníme cibulkovou natí.
Zveřejněno 28. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadýr s klobásou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADql7
Moje poznámka
Grenadýr s klobásou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADql7
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 30 minutami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 46 minutami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 52 minutami
Hermelín s houbami
Sahula před 55 minutami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 2 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
těstoviny,
klobása pikantní,
houby lesní,
cibule,
paprika sušená sladká,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulková
Komentáře (5)