Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí plátky na špeku a pórku

Hovězí plátky na špeku a pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nevíte co o víkendu připravit k obědu? Sáhněte po osvědčeném receptu na krásně měkké a šťavnaté hovězí plátky, dušené na špeku a pórku. Pokrm nejlépe doplní sametově…

mika59

75 min

Davidův hovězí guláš z kližky

Davidův hovězí guláš z kližky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den 1.: Nejprve si den dopředu nakrájíme maso na kostky podle libosti, zvlášť prolisujeme všechen česnek a přidáme asi 2-3 lžičky soli, maso a česnek se solí smícháme,…

Dawaa

270 min

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

Česká svíčková na smetaně

Česká svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou…

MiskaM

160 min

Vepřové koleno na pivě

Vepřové koleno na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pečené vepřové koleno na černém pivu je opravdovou pochoutkou, která se hodí nejen na různé oslavy. Odměnou za delší přípravu vám bude krásně se rozpadající šťavnaté…

toprecepty.cz

180 min

Vepřové plecko nadivoko s houbami

Vepřové plecko nadivoko s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do měkka podušená vepřová plec v lahodné omáčce s divokým kořením, slaninou, rajčaty a žampiony, zachutná jak s těstovinami, tak s knedlíkem či rýží. Pro milovníky…

ivulinka

80 min

Kulajda

Kulajda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V hrnci si necháme vařit vodu s nakrájenýma bramborama, žampionama a kořením, přidáme kopr a necháme vařit až do změknutí. Mezi tím si uvaříme vajíčka natvrdo, oloupeme…

Estulinka

120 min

Grilované koleno pomocí sous vide

Grilované koleno pomocí sous vide

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sous vide znamená v překladu vaření ve vakuu. Jedná se o kuchařskou metodu přípravy, při které se pokrmy tzv. vaří při nízkých a přesně udržovaných teplotách a po předem…

pipmaster

80 min

Segedín z bůčku

Segedín z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Segedínský guláš z bůčku přináší ještě větší šťavnatost a plnou chuť díky tučnějšímu masu. Kombinace voňavého zelí a smetanové omáčky dělá z tohoto jídla neodolatelnou…

jarda8012

80 min

Krkovice na sušených houbách

Krkovice na sušených houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

1.Krkovici mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Kdo nezahušťuje moukou, použije škrob pro přípravu masitých jídel. 2.Sušené…

papa1649

40 min

Řecké plněné papriky

Řecké plněné papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Začneme se smažením nakrájenou cibulkou, přidáme papriku, mleté maso a dobře zamícháme, ať nezůstanou velké kusy masa. Když maso zhnědne, přidáme nakrájená a oloupaná…

Kuře na způsob bažanta

Kuře na způsob bažanta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vložíme do pekáčku.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nové koření a bobkový list a na tento základ uložíme dvě osolená stehna…

Jelení ragú

Jelení ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…

Sterilované bílé zelí

Sterilované bílé zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Obohaťte svůj jídelníček křupavým sterilovaným bílým zelím, pečlivě uloženým do sklenice pro zachování jeho čerstvosti a chuti. Tento klasický pokrm je ideální jako…

MiskaM

50 min

Kuřecí vývar z papiňáku

Kuřecí vývar z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí vývar je všelék a dokáže postavit na nohy. Nejlepší je dlouho tažený, avšak ne vždy je na něj čas. Proto máme možnost jej uvařit v tlakovém hrnci, tedy papiňáku.…

HanaTrk

80 min

Vepřová polévka s masem a zeleninou

Vepřová polévka s masem a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kosti dáme vařit do studené vody s cibulí, česnekem a kořením. Vaříme pomalu (táhneme) asi 1,5 hodiny.Mezitím v osolené vodě uvaříme polévkové nudle (sypeme je do vařící…

mika59

110 min

Srnčí guláš na červeném víně

Srnčí guláš na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lahodný pokrm, který v sobě spojuje chuť zvěřiny s plností a aromatem vína. Je ideální volbou pro slavnostní oběd nebo večeři během podzimních nebo zimních měsíců.…

Pajaja

70 min

Domácí uzený losos

Domácí uzený losos

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nálev svaříme, necháme vychladnout a lososa naložíme na 24 hodin. Před uzením opláchneme studenou vodou. Udíme na roštu v udírně cca 3 hodiny při + - 60 stupních.

1 12 13 14 15 16 101

Naposledy jste si prohlédli