Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králičí stehna na slanině

Králičí stehna na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí stehna očistíme, osolíme. Šalotky a česnek nakrájíme nadrobno.Pekáč vytřeme olejem, přidáme šalotky a česnek. Na ně položíme brambory a na ně králičí stehna.Než…

Moje svíčková na smetaně

Moje svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

U nás asi neexistuje svátečnější jídlo než svíčková omáčka. Pro mnoho lidí představuje obrovskou výzvu, ačkoliv její příprava není složitá. Ve své podstatě je to…

Jurgen.k

180 min

Vepřové plátky podle Petra Voka

Vepřové plátky podle Petra Voka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jemně naklepané plátky vepřového masa opečené dozlatova, podušené s voňavým kořením a zalité jemnou omáčkou s kapkou vína a křupavou slaninou, vás potěší svou dokonale…

Angel 666

85 min

Kořeněná meruňkáda

Kořeněná meruňkáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sladké meruňky, hřejivé koření a kapka rumu - tahle kořeněná meruňkáda je jako letní slunce zavřené ve sklenici. Skvěle se hodí na tousty, k sýrům i do pečení.…

xgajovak

45 min

Mamčina čalamáda

Mamčina čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tato tradiční nakládaná zeleninová směs je nejen skvělým doplňkem k masovým pokrmům a studeným mísám, ale také připomenutím domácí kuchyně našich maminek a babiček.…

jambajs

150 min

Svíčková na smetaně Videorecept

Svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…

Denisa

140 min

Plněné papriky s omáčkou

Plněné papriky s omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Plněné papriky v rajčatové omáčce jsou sázka na jistotu. Takto je dokážeme připravit i bez hory špinavého nádobí v jediném pekáči. Šťavnaté maso v paprice vstřebá během…

sebena

55 min

Hovězí kostky na houbách

Hovězí kostky na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud máte rádi hovězí maso a už vás nebaví připravovat guláš, připravte hovězí kostky na houbách. Postup je snadný, maso se peče v troubě. Mezitím stačí jen uvařit rýži…

tejaja

75 min

Bůčková paštika

Bůčková paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Paštika je skvělá jako předkrm nebo jako slané pohoštění pro přátele. Díky domácí přípravě víte, co jíte a navíc můžete paštiku vyladit dle své chuti například přidáním…

marcel

140 min

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno…

Veruncicka

95 min

Medové koleno na černém pivu

Medové koleno na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Koleno dáme do papiňáku, přidáme bobkový list, nové koření, celý pepř, 2 stroužky česneku, pak maso osolíme, zalijeme přibližně 300 ml vody, hrnec uzavřeme a vaříme 30…

Výborná svíčková

Výborná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěný kus masa prošpikujeme poloviční dávkou špeku, který jsme nakrájeli na klínky a důkladně posypali solí. Maso na několika místech tenkým nožem prořízneme po…

Inna93

130 min

Nakládané Hermelíny

Nakládané Hermelíny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nakládané sýry jsou ideální pochoutkou k pivu či vínu a skvěle se hodí na sváteční období. Aromatický a krémový hermelín naložený spolu s paprikou, feferonkou, olivami a…

www.zarovi.cz

25 min

Dršťkový guláš

Dršťkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dršťkový guláš je tradiční české jídlo, které si získalo oblibu svou sytostí a výraznou chutí. Tento klasický pokrm je připravován z hovězích drštěk, které jsou pomalu…

Anna Kocikova

90 min

Pečenáče

Pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Objevte tradiční chuť pečenáčů, které spojují křehké obalované rybí filety s pikantním nálevem plným koření. Tento klasický český pokrm je po odležení ideální jako…

Dančí (jelení) kýta na víně

Dančí (jelení) kýta na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zvěřinu necháme odležet na sucho v jalovčinách nebo potřenou máslem, nedáváme ji do mořidla. Odleženou a očistěnou dáme na kořenovou zeleninu, koření a cibuli i máslo…

verka25

180 min

1 14 15 16 17 18 101

Naposledy jste si prohlédli