Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Segedín z bůčku

Segedín z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Segedínský guláš z bůčku přináší ještě větší šťavnatost a plnou chuť díky tučnějšímu masu. Kombinace voňavého zelí a smetanové omáčky dělá z tohoto jídla neodolatelnou…

jarda8012

80 min

Dršťkový guláš

Dršťkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dršťkový guláš je tradiční české jídlo, které si získalo oblibu svou sytostí a výraznou chutí. Tento klasický pokrm je připravován z hovězích drštěk, které jsou pomalu…

Anna Kocikova

90 min

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sviží suroviny důkladně očistíme ostrým nožem, uzené pod tekoucí teplou vodou kartáčkem, vložíme do vroucí vody, přidáme bobkový list, nové koření a vaříme asi 1,5…

Kuřecí játra po myslivecku

Kuřecí játra po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pikantní zpracování kuřecích jater sebou přináší neobvyklou příchuť lihoviny. Nebojte se alkoholu, ten vařením vyprchá, jen za sebou zanechá chuťovou stopu. Kdo má rád…

Pajaja

35 min

Mleté maso s mrkví

Mleté maso s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zapomeňte na mnohdy nevalnou chuť dušené mrkve ze školních jídelen a připravte si podle našeho receptu rychloverzi skvělého jídla. Použitím mletého masa a dobrým…

mika59

50 min

Kroupové "rizoto"

Kroupové "rizoto"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…

terezicka1

70 min

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnaté vepřové maso, pomalu pečené s kořenovou zeleninou, získá bohatou chuť a jemnost, která se rozplývá na jazyku. Sladká mrkev dodá pokrmu příjemnou karamelovou…

mika59

140 min

Znojemská pečeně

Znojemská pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete…

Aneta

90 min

Rajská z čerstvých rajčat

Rajská z čerstvých rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rajská omáčka je milovaná i nenáviděná, ale pokud jste právě vy jejím milovníkem, vyzkoušejte ji podle tohoto receptu. Jsou v něm použita čerstvá rajčata a omáčka je…

Marta

50 min

Nakládané sýry

Nakládané sýry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nakládané sýry jsou oblíbenou pochoutkou a poslouží také jako jedlý dárek, který potěší zejména jejich milovníky. Brie, hermelín a goudu naložíme společně s kořením do…

Imini

30 min

Výborná svíčková

Výborná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěný kus masa prošpikujeme poloviční dávkou špeku, který jsme nakrájeli na klínky a důkladně posypali solí. Maso na několika místech tenkým nožem prořízneme po…

Inna93

130 min

Utopenci v aspiku

Utopenci v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude…

Kroupovka

50 min

Jemná kulajda bez kopru

Jemná kulajda bez kopru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bez kulajdy by houbaři neměli ten správný podzim. Prošmejdit les, přinést úlovek domů a uvařit skvělou polévku. To je to pravé! Voňavá polévka plná hub pohladí chutí,…

medmic

45 min

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Králík na smetaně

Králík na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Králík na smetaně chuťově připomíná svíčkovou omáčku, ale je značně rychlejší a jednodušší na přípravu. Toto sváteční jídlo si můžete vychutnat tradičně s knedlíkem. K…

Marsi Mesi

170 min

Marinovaný vepřový lalok

Marinovaný vepřový lalok

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Dáme vařit vodu do hrnce a přidáme cibuli, česnek a koření. Když voda vaří, přidáme lalok a když voda znovu přijde k varu, ztlumíme teplotu tak, aby se maso vařilo…

Dědova dršťková polévka

Dědova dršťková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dršťkovou polévku buď milujete, nebo nenávidíte. Tato tradiční česká polévka má specifickou chuť, je značně hustá, neboť je zahuštěná především dršťkami, voní po koření,…

Jaromira18

65 min

Kančí po cikánsku

Kančí po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…

JanaDorazinova

100 min

1 10 11 12 13 14 100

Naposledy jste si prohlédli