Marinovaný kuřecí steak
Recept ještě nebyl hodnocenJestli máte chuť na kuřecí maso, vyzkoušejte tyto řízky naložené ve skvělé, svěží marinádě. Jemná chuť smetany a balsamica je v marinádě skvěle vyvážená pikantností…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jestli máte chuť na kuřecí maso, vyzkoušejte tyto řízky naložené ve skvělé, svěží marinádě. Jemná chuť smetany a balsamica je v marinádě skvěle vyvážená pikantností…
Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, dáme do pekáče. Stehno si prošpikujeme slaninou. Všechny ingredience na marinádu si řádně promícháme a nalijeme do pekáče na maso,…
1/Do misky si připravíme nejdříve směs na zálivku: 1 ČL solamylu, 2-3 PL sojové omáčky,1 ČL kečupu, cca 150 ml vývaru,sůl 2/Houby,které máme vyndané z mrazáku…
Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…
Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…
Na olej dáme pokrájanú slaninu vytopiť, pridáme pokrájanú cibuľu, smažíme. Zasypeme mletou paprikou, pridáme huby, soľ, čierne korenie, feferónkový a paprikový krém,…
Párky nařízneme, ne však úplně a vytřeme feferónovým krémem, nebo hořčicí,vložíme pak i kousek pórku nebo cibulek, proužky zelené papriky a vsypeme strouhaný sýr. Ze…
Mleté maso dáme do misky, přidáme sůl, chilli papričku, feferonkový krém, koření a nakrájenou cuketu. Vše řádně promícháme.Nakrájené žampiony podusíme na troše oleje…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V pánvi se rozehřejeme olej přidáme cibuli a necháme restovat. Do orestované cibule přidáme česnek a nakrájenou chilli…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. V míse smícháme suroviny na marinádu a maso naložíme. Necháme asi 1 hodinu marinovat. Špecle uvaříme podle návodu.…
V misce smícháme med, olej, feferonkový krém, nasekané bylinky. Cibuli, česnek oloupeme a nakrájíme. Řapík omyjeme, nakrájíme na špalíky, rajčátka překrojíme napůl. …
Vepřová játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na větší kousky. Vedle v misce si připravíme pikantní ostrou směs. Smícháme dijonskou hořčici s feferonovým krémem, …
Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli do zlatova, přidáme pokrájené srdce promíchané s hořčicí a česnekovou soli, orestujeme na větším plameni a přikryté - bez podlévání …
Smícháme měkký odtučněný tvaroh, pomazánkové máslo s pažitkou, drcený losos odkapaný od oleje s nastrouhanou /jemně pokrájenou paprikou /a lžičkou feferonového krému.…
Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno…
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Na olej dáme pokrájanú cibuľu, restujeme, po chvíli prihodíme na plátky nakrájaný cesnak, necháme zavoňať, pridáme pokrájané ošúpané…
Krkovici zlehka naklepeme, potřeme olejem, zakápneme worcesterem, osolíme a opepříme. Dáme na hodinu odležet. Papriky, cibuli, šunku a okurky nakrájíme na nudličky. …
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu varu pridáme pokrájanú mrkvu a soľ. Dovaríme, scedíme. Na…
Na rozpáleném oleji restujeme pokrájenou cibulku, proužky anglické slaniny a kolečka pokrájené klobásky.Při restování přidáme feferonkový krém, zamícháme a vše pak…
Nejdříve připravíme marinádu a to tak, že všechny ingredience smícháme. Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do marinády a řádně promícháme, necháme v chladu…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin