Vanilkové řezy "polárka"
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků, těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků, těsto…
Nejdříve vymícháme tvaroh se smetanou a moučkovým i vanilkovým cukrem. Poté nastrouháme pomerančovou kůru a citronovou kůru.Přidáme vaječný likér a smícháme.Na vále…
Máslo vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme žloutky, rum a šleháme ještě chvíli. Pak postupně přidáváme smetanu a mleté ořechy.Použijeme dortovou formu s odepínací boční…
Včelí úly, nebo také vosí hnízda, provoněné mandlovou esencí a ořechy, budou ozdobou na vánočním stole. Plněné vaječným likérem, máčené v bílé čokoládě, to je kombinace…
Heru nakrájíme na malé kousky a necháme při pokojové teplotě změknout. Přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Za stálého šlehání přidáváme žloutky a nakonec přidáme prosátou…
Nejprve si uděláme korpus. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny a zašleháme olej, přimícháme mouku s kypřícím práškem a ochutíme koňakem. Vlijeme do vymazané a vysypané…
Není nikoho, kdo by neznal vosí hnízda, rozhodně se řadí mezi jedno z nejoblíbenějších druhů cukroví tradičních českých Vánoc. V našem receptu jsou plněna vaječným…
Z mouky, cukru, sádla, másla, ořechů, soli, vejce, prášku do pečiva, skořice a pomerančové šťávy vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny odležet.Těsto rozválíme,…
Dorty pečeme k různým slavnostním příležitostem. Proč tedy neupéct dort třeba k příchodu jara. Piškotový základ s ořechy je prokládaný lahodným tvarohovým krémem s…
Na velikonoční tabuli nesmí chybět hojně pocukrovaný beránek a každá hospodyňka má na něj svůj osvědčený recept. Beránek s jablky bude krásně vláčný se zajímavou a lehce…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Nejlepší dezerty z kávy: Udělejte si zmrzlinu, která vás po ránu postaví na nohy