Kávové muffinky
Recept ještě nebyl hodnocenJako první si rozpustíme 3 lžičky instantní kávy ve 2 lžičkách vařící vody a necháme zchladnout.Vyšleháme máslo s cukrem do pěny, po jednom přidáváme vejce a vždy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jako první si rozpustíme 3 lžičky instantní kávy ve 2 lžičkách vařící vody a necháme zchladnout.Vyšleháme máslo s cukrem do pěny, po jednom přidáváme vejce a vždy…
Trojbarevný kynutý mazanec, který v sobě ukrývá hned tři příchutě, potěší nejednoho koledníka a krásně ozdobí váš sváteční stůl. Jednotlivé části těsta jsou ochucené…
Trojbarevný kynutý mazanec, který v sobě ukrývá hned tři příchutě, potěší nejednoho koledníka a krásně ozdobí váš sváteční stůl. Jednotlivé části těsta jsou ochucené…
Na sváteční tabuli nesmí o Velikonocích chybět tradiční sladký a vláčný mazanec. Pokud máte doma celiaky, tak zajisté oceníte bezlepkovou úpravu. Rozdíl od běžného…
Jednoporcové bochánky poslouží nejen jako výslužka pro koledníky, ale i jako dobrý moučník, snídaně či svačina do ruky během celého roku. Na ty velikonoční můžeme ještě…
Mezi tradiční velikonoční pečivo patří jidáše, které připomínají Jidášovu zradu. Nejčastěji se pečou ve formě uzlu, který symbolizuje provaz. Sádlo dodá těstu vláčnost,…
Mazanec je jeden z tradičních symbolů Velikonoc a neměl by tedy na stole chybět. Pokud však nejste zrovna příznivci sladkého pečiva, připravte si podle tohoto receptu…
Chutné rebarborové muffiny, které tělu dodají pořádnou dávku vlákniny i zdravých tuků – a přitom jsou úplně bez lepku. Díky gelu z chia semínek budou krásně vláčné a…
Rychlý a jednoduchý dezert pocházející z Britských ostrovů. Řeč je o crumblu, který se dá připravit z jakéhokoliv ovoce, které máte zrovna po ruce. Pokud sáhnete po…
Ač se to na první pohled nemusí zdát, kombinace ovoce a křehké masa spolu překvapivě funguje. Pokud v létě chystáte slavnostnější oběd, neváhejte a vyzkoušejte kuřecí…
Spojení krémového tvarohu a lehce nakyslých višní tvoří dokonalý pár v tomto vláčném moučníku. Jednoduchá příprava a skvělá chuť z nich dělají favorita každého stolu.
Neodolatelně vláčný moučník s bohatou tvarohovo-makovou náplní má základ z křehkého těsta. Voní máslem, broskvemi a mandlemi. Tvarohová náplň potřebuje při pečení čas,…
Pečená husa s nádivkou je tradiční svatomartinské jídlo, které k listopadu neodmyslitelně patří. Šťavnaté maso se pomalu peče dozlatova a doplňuje ho nadýchaná nádivka z…