Sypaná tvarohová buchta (koláč)
Recept ještě nebyl hodnocenTvarohová sypaná buchta je velice snadná na přípravu a tak ji zvládnou upéct i ti, kteří s pečením teprve začínají. Buchta je krásně vláčná a zpříjemní posezení s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tvarohová sypaná buchta je velice snadná na přípravu a tak ji zvládnou upéct i ti, kteří s pečením teprve začínají. Buchta je krásně vláčná a zpříjemní posezení s…
Krémová polévka z celeru je zahuštěná toustovým chlebem a originální chuť jí dodává kyselkavé jablko. Zjemňuje ji Lučina a smetana na vaření. Výborný, hustý a sytý krém,…
Cuketová omáčka je jemná, lehce nasládlá a krásně krémová, takže perfektně doplní třeba vařené kuřecí maso. Díky cuketě a smetaně má příjemnou chuť i konzistenci a…
Jemné noky obalené v dušeném červeném zelí a doplněné žampiony tvoří originální vegetariánské jídlo, které zasytí a zároveň potěší svou barevností i chutí.
Kuřecí stehna naložená v lahodné marinádě a pečená spolu s jablky a hruškami vytvářejí spojení chutí, která potěší milovníky sladko-slaných kombinací i domácí pohody.
Šťavnatá bábovka provoněná jablky a doplněná křupavými ořechy, je dezertem, který potěší každého. Díky jednoduché přípravě a bohaté chuti se hodí jak k nedělní kávě, tak…
Kyselice s hlívou ústřičnou je lahodná polévka, která zahřeje a potěší každého milovníka hub. Jemná krémová chuť, špetka kyselosti a aromatická hlíva promění jednoduchý…
Povidla mají svoji specifickou pikantní chuť. Přidat je můžeme do základu těsta na jednoduchý moučník. Dodají mu na vláčnosti a hlavně na chuti. Po upečení potřeme řezy…
Spojení vláčného kynutého těsta, jemného tvarohu a šťavnatých jablek vytváří dezert, který chutná jako od babičky. Tento koláč potěší celou rodinu a provoní domov…
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a kokosovou drobenkou je skvělým moučníkem pro všechny, kdo mají rádi jemné a vláčné dezerty. Kombinace šťavnatých hrušek, krémového…
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a kokosovou drobenkou je skvělým moučníkem pro všechny, kdo mají rádi jemné a vláčné dezerty. Kombinace šťavnatých hrušek, krémového…
Křehké těsto, šťavnatá jablka a sladká vůně skořice – to je kombinace, které se nedá odolat. Tyto koláčky jsou ideální k odpolední kávě i jako sladké překvapení pro…
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a kokosovou drobenkou je skvělým moučníkem pro všechny, kdo mají rádi jemné a vláčné dezerty. Kombinace šťavnatých hrušek, krémového…
Tvarohovo-jablečné řezy s rozinkami jsou vláčný a voňavý moučník, který se hodí k odpolední kávě, i jako sladká tečka po obědě. Kombinace šťavnatých jablek, tvarohu a…
Úžasně voňavá kakaová bábovka s jablky a čokoládou přímo láká k ochutnání. Díky jablkům je krásně šťavnatá a vláčná i druhý den. Po upečení můžeme bábovku pocukrovat a…
Milovníci sýrů se jistě shodnou, že rozpečený camembert s tekutou střídkou je dobrota. K jeho rozpečení není potřeba rozehřívat troubu. Stačí k tomu obyčejná mikrovlnka.…
Z jablek vykrojíme jádřince a pak je i se slupkou nakrájíme na menší kostičky. Trsy hlívy rozebereme na jednotlivé kousky.V pánvi rozpustíme máslo a hlívu i s jablky ze…
Omrzely vás palačinky s marmeládou nebo zapečené s tvarohem? Zkuste jemný krém s kapkou rumu, voňavá jablka se skořicí a to vše posypané křupavou drobenkou. Jednoduchý…
Omrzely vás palačinky s marmeládou nebo zapečené s tvarohem? Zkuste jemný krém s kapkou rumu, voňavá jablka se skořicí a to vše posypané křupavou drobenkou. Jednoduchý…
Listové pečené čtverečky s hruškou, nivou a ořechy jsou skvělým tipem na rychlé a elegantní občerstvení. Sladkost hrušky se dokonale snoubí se slaností plísňového sýra a…
Pikantní sýrová pomazánka je ideální volbou pro milovníky ostrých chutí. Spojuje chuť tvrdého a taveného sýra s pikantní majonézou a česnekem, takže skvěle vynikne na…
Vláčný hruškový špaldový perník krásně voní po jemném perníkovém koření a je plný slaďoučkých hrušek. Je ideální ke kávě nebo čaji, a přitom díky špaldě a proteinu…
Galetka je francouzský koláč z křehkého těsta, pečený volně bez formy, který se dá plnit sladkou i slanou náplní. Jednoduchá kombinace rajčat a brynzy jí dodává výraznou…
Pomohla mi pekárna, ale lze i klasicky: vytvoříme kvásek z droždí, trošky cukru a vlažného mléka.Změklé máslo i sádlo utřeme se zbylým cukrem do pěny, přidáme citronovou…