 
	
Makový šnek se švestkami
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchané těsto plněné voňavým mletým mákem a doplněné šťavnatými švestkami tvoří dokonalou kombinaci chutí. Tento makový šnek je skvělý k snídani, svačině i jako sladká…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Nadýchané těsto plněné voňavým mletým mákem a doplněné šťavnatými švestkami tvoří dokonalou kombinaci chutí. Tento makový šnek je skvělý k snídani, svačině i jako sladká…
	
			 
	
Tento ostružinový koláč nabízí bohaté a vláčné kynuté těsto, jemnou tvarohovou náplň a vrstvu šťavnatého ovoce doplněnou křupavými ořechy. Je pečený ve vysoké formě,…
	
			 
	
	
			 
	
Tento nekynutý švestkový koláč je ideální volbou, když máte chuť na sladké, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni. Jemné těsto, šťavnaté ovoce a vláčný podmaz tvoří…
	
			 
	
Tento nekynutý švestkový koláč je ideální volbou, když máte chuť na sladké, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni. Jemné těsto, šťavnaté ovoce a vláčný podmaz tvoří…
	
			 
	
Lehoučké lívance doplněné sladkou omáčkou ze zralých švestek jsou perfektní volbou na víkendovou snídani i sladký dezert. Spojení jemného těsta a ovocné šťavnatosti…
	
			 
	
Upéct dobrou roládu není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Doplňte ji výborným krémem - ať už s oříšky nebo s pečenými kaštany. Nezapomeňte vložit také ovoce…
	
			 
	
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
	
			 
	
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
	
			 
	
Slovenský dýňový prívarok je obdobou naší dušené mrkve a skvěle se pojí s klobáskami na cibulce, volskými oky či vařeným masem. Jako přílohu můžete použít vařené…
	
			 
	
Borůvkový koláč z nadýchaného těsta s poctivou vrstvou máslové drobenky chutná jako od babičky. Šťavnaté borůvky se skvěle doplňují s křupavou žmolenkou a vznikne tak…
	
			 
	
Šťavnatá krůta s netradiční nádivkou ze sušených švestek a kaštanů je slavnostní pokrm, který vyžaduje trochu času. Nádivka z jemných drůbků, bylinek, ovoce a koňaku…
	
			 
	
Jemná piškotová roláda plněná neobvyklou ovocnou směsí z rebarbory a švestek zaujme netradiční kombinací chutí i vůní. Lehce nakyslá ovocná náplň, dochucená voňavým…
	
			 
	
Lahodný vrstvený zákusek z nadýchaného piškotu, žloutkového krému a zapečené bílkové čepičky. Ukrývá šťavnaté sezónní ovoce a po nakrájení na řezy předčí i mnohé zákusky…
	
			 
	
Poctivá žemlovka s mákem a švestkami. Starší pečivo nasákne mléčnou směsí s vejci, proložíme švestkami z kompotu a mletým mákem. Po upečení vznikne voňavý moučník, který…
	
			 
	
Frgály jsou velké koláče pocházející z Valašska. Tradičně se plní tvarohem, mákem či povidly. V tomto receptu můžete vyzkoušet i ostružinovou náplň, která je svěží a…
	
			 
	
Chcete návštěvě upéct něco ke kafi? Vyzkoušejte tento výborný dezert z kakaového těsta s vrstvou máslového pudinkového krému a čerstvého ovoce zalitého želatinou.…
	
			 
	
Bábovka s houbami, masem a pečivem překvapí nejen chutí, ale i vzhledem. Voňavé sušené hříbky, křupavá slanina a jemná nádivková směs se promění v efektní pokrm, který…
	
			 
	
Voňavý švestkový koláč s jemnou smetanovou polevou je ideální na podzimní odpoledne u kávy či čaje. Těsto je vláčné a nadýchané. Šťavnaté nakyslé švestky krásně doplní…
	
			 
	
Připravte si sytý zeleninový pokrm v podobě zapečeného květáku s nivou. Květák předem uvaříme doměkka, promícháme s restovanou slaninou a cibulí a zalijeme smetanovou…
	
			 
	
Lodičky z kynutého těsta s pudinkovou náplní a broskvemi vypadají po upečení úchvatně. Dozdobte je čokoládovou polevou a podávejte třeba k nedělní kávě. Voní badyánem a…
	
			 
	
Tento kynutý koláč s tvarohem a švestkami chutná jako od babičky. Díky máslu či sádlu v těstě je opravdu vláčný a moc dobrý i na druhý den, pokud jej vydržíte nesníst…
	
			 
	
Proměňte klasické palačinky na luxusní dezert. Po naplnění dušenými švestkami je potřete sněhem z bílků a zapečte. Výsledek vás překvapí nejen chutí, ale i vzhledem.…
	
			 
	
Lité těsto na plech, které využijí nejen diabetici. Místo cukru je zde použito sladidlo a přirozenou sladkost dodají také jablka a švestky nebo jiné ovoce dle chuti.…