Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagely

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2010 14:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 249 kJ / 1 972 kcal
Bílkoviny59,23 g
Tuky10,12 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy402,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: kniha Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně.

Toto bílé pečivo ve tvaru kroužků bylo kdysi každodenním chlebem východoevropských Židů, ale dnes je typické pro New York jako klasická snídaně se žervé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

19. 1. 2014 14:26

Jackie79: Jé, díky, jsem ráda, že se recept osvědčil :-K:-)

Jackie79

19. 1. 2014 14:21

Chuťově dobré, určitě nedělám naposledy. Příště přidám trochu žitné mouky a nějaké to zrníčko do těsta. :yes: Ještě dodám - chuťově připomíná knedlík

ilonasiborova

17. 5. 2012 14:30

vypadá to skvěle,vyzkouším,také jsem to jedla v Americe:yes::yes::yes::-p

zizala

8. 12. 2011 14:35

1974andrea: Budu ráda, když vyzkoušíš :-K

1974andrea

8. 12. 2011 14:27

Tohle na mě juklo z náhodných, Zizalko, to vypadá velmi dobře, to by dětem chutnalo:-p:yes:

zizala

13. 10. 2011 19:08

magdalenka: Jo, tak výhled na New York bych si taky dala líbit :-8:-8 Děkuju za komentář i bodík :-K

magdalenka

13. 10. 2011 19:01

Momentálne je toto u nás hit, do cesta dávam aj trochu oleja. Pred pečením potriem a posypem makom, alebo sezamom. Chutí skvele vlažné, s maslom a džemom, k tomu silné klasické kakao.
A to žervé a losos k tomu je tiež skvelá kombinácia. A výhľad na New York...
Dávam bod!:yes:

maiva

24. 1. 2011 15:44

Jaru :-))bod dávám, taky snídáme:-p a podle fotek lákááá:-p:-p:-p

janatka

26. 10. 2010 10:55

Jarko, už jsem si všimla ,asi to budou ty donuts!!??našla jsem si tu recept o pár stránek dále.Jinak děkuji.

zizala

26. 10. 2010 10:53

Janatka: to nevím, sice do obou řetězců chodím, ale tohoto jsem si nevšimla. Nasladko - nejsou to spíš donuts? Jako smažené koblihy s dírou? Tohle je pečivo jako housky a pod.

zizala

26. 10. 2010 10:51

Sofee: děkuji za reakci a omlouvám se, že jsem ji přehlédla. Já jsem plnila cottage sýrem a bylo to moc dobré :-p

janatka

26. 10. 2010 10:02

Jarko ještě dotaz u nás v lidlu a v penny to prodávají na sladko to je také ono ???jde to, jsou plněné a bez náplně!!??

sofee

13. 10. 2010 22:27

Tak to jsem šťastná, že jsem tento recept našla. Kdysi jsem byla v Americe a tam jsme bagely (bejgly) jedly s Philladelphia cream cheese - což je taková lepší obdoba našeho pomazánkového másla, bych řekla, takže doporučuji namáznout si.
Jinak určitě recept vyzkouším. Díky moc !

zizala

16. 2. 2010 14:42

No, je to klasický recept, bagely se takhle prý dělají (originál jsem nikdy nejedla). V knížce píšou, že důvodem je, aby byla pevnější kůrka ;-) Iveto, vař opravdu velmi krátce, já jsem některé nechala déle a byly dost tuhé :-8

janatka

16. 2. 2010 13:51

Jarko::mám dotázek nevím jestli mi něco uniklo,:-Sale proč se musí nejprve malinko povařit??Děkuji.Jinak si to ukládám a určitě vyzkouším je to velmi zajímavé.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagel recept bejgl recept na bagel bejgl recept recept bagel bagel bejgly pečivo bagel bagela pecivo bagle recept co je bagel plněný bagel donuts recept bagel pecivo bejgl recepty recept na bejgl bagel recepty bejgly recept pečivo bejgl plněné bagely

Suroviny: mouka hladká pšeničná, sůl, cukr, kvasnice, voda

TopRecepty.cz

Bagely

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Q6Y