Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem
Recept ještě nebyl hodnocenRebarbora má svou typickou nakyslou chuť. To ji předurčuje v moučnících ke kombinacích s hodně sladkými komponenty. Zapečená sněhová vrstva je to pravé. Odpíchne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rebarbora má svou typickou nakyslou chuť. To ji předurčuje v moučnících ke kombinacích s hodně sladkými komponenty. Zapečená sněhová vrstva je to pravé. Odpíchne…
Kuřecí maso má výhodu rychlé úpravy a zaručené měkkosti. Pokud k němu jako přílohu připravíte sladký zelený hrášek, budete mít doslova jaro na talíři. Sladká zelenina a…
Vyzkoušejte tyto kuřecí roládky plněné medvědím česnekem a vaječnou směsí se zeleninou. Potěší vás pěkným, svěžím vzhledem, skvělou vůní a lehce pikantní chutí z česneku…
S prvním jarními paprsky slunce se začínáme poohlížet po něčem osvěžujícím a lahodném. Poctivá smetanová zmrzlina s banánem, podávaná v nadýchané briošce, nabízí…
Jarní zelenina, která se v poslední době těší veliké oblibě. Řeč je samozřejmě o rebarboře, kterou nejčastěji zpracováváme do sladkých moučníků. Krásně křehké řezy, se…
Kdo by odolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému tradičnímu řízku? Zkuste změnu a přidejte do nich tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto…
Kopřiva je skvělou jarní bylinkou, která dodává pokrmům lehký říz a výtečnou svěžest. Připravte z jejích lístků kaši, kterou zabalíte do vepřové kýty spolu s vařenými…
Chutné mini řízečky, které nesmí chybět na žádné oslavě, ale poslouží skvěle i jako rychlý oběd. Doplnit je můžete jogurtovým dipem s česnekem, nebo bylinkami, ale…
Jemný piškot, lahodný krém a hravá velikonoční dekorace z něj dělají dokonalý dezert pro sváteční stůl. Připravte si tento dort a potěšte své blízké sladkou tečkou po…
Na mazanec má každý svůj recept. Ten nejoblíbenější a samozřejmě nejlepší! I rodina autorky receptu dává přednost před ostatními právě tomu jejich. Vyzkoušejte ho a…
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky…
Z kefírového těsta můžeme připravit palačinky, buchtu, langoš, ale také v něm obalit květy černého bezu a usmažit je. Do těstíčka přidáme také lístky medvědího česneku a…
Velikonoční mazanec s mandlemi je tradiční sladké pečivo, které symbolizuje jaro a slaví příchod Velikonoc. S jemnou strukturou, voňavou kůrkou a křupavými mandlemi na…
Výborný třený rebarborový koláč sklidí u rodiny i návštěvy velký úspěch. Kyselá chuť rebarbory je vyvážená sladkostí mandlového sněhu. Příprava je snadná a koláč je do…
Zapečené masové kuličky budou hitem, který si získá na vašem stole oblibu. Tyto malé tvary, pečené do zlatova, propojené s omáčkou, představují skvělou volbu pro rodinný…
Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a ač se to na první pohled nemusí zdát, můžeme je zakomponovat do spousty různých pokrmů. Dozlatova usmažené placičky z ředkviček…
Lety prověřený recept na bábovku v netradičním spojení se svěží kyselostí rebarbory. Tento nadýchaný dezert vás okouzlí a díky skořici a vanilce provoní celou domácnost.…
Šalvěj je bylinka, kterou od pradávna lidé využívají pro zpestření stravy i jednodušší trávení masitých jídel. Pokud chcete zkusit něco méně obvyklého, usmažte lístky v…
Dobrých receptů na bábovku není nikdy dost. Tahle je banánová je akorát sladká a ovoněná rumem. Poteší nejen jako moučník k nedělní kávě, ale i jako dárek pro babičku…
Slané muffiny připravíme během chvilky a skvěle se hodí na cesty jako výborná svačinka. Ochutíme je uzenou klobáskou, aromatickým medvědím česnekem a na povrchu je…
Se začátkem jara přichází sezóna medvědího česneku, který skvěle oživí vaše recepty. Kromě klasických polévek a pomazánek je ideální na pesto, ale výborně se hodí i k…
Pokud jste ještě neokusili rebarboru, máte jedinečnou příležitost v tomto receptu. Dvojbarevný koláč s kopečky pudinku a špalíčky rebarbory po upečení potřete kysanou…
Slovenská kuchyně je úžasná a velmi blízká té naší. Tyhle lívance jsou toho jasným důkazem. Jednoduché lívancové těsto je doplněno čerstvým špenátem, díky kterému…
Kdo by neměl rád smažené bramborové placky, příjemně vonící po česneku a majoránce. Vyzkoušejte do nich přidat medvědí česnek, placky tak budou jemnější, chutnější a…