Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý bramborový salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 435 kJ /
821 kcal
Bílkoviny21,03 g
Tuky1,17 g
Vláknina26,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy169,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maličké zemiaky ošúpeme. Krok 2: Na troche oleja opražíme na polkolieska narezanú cibuľu, prilejeme ocot a necháme raz prevrieť. Krok 3: Pridáme zemiačky, osolíme, okoreníme a za stáleho miešania ich prehrejeme. Krok 4: Pridáme nasekanú pažitku a tymián.

Zveřejněno 14. 8. 2009

Poznámka autorky tejaja

Šalát podávame ako prílohu mias.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqMR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý bramborový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqMR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

No, tak to jsem ještě nikde neviděla! Jen teda šoupat ty mrňousy, to musí být nádhera!:-)) Něco s maličkých brambor jsem dělala nedávno tady, přidávala jsem foto, ale tam se ty brambory nemusely myslím loupat. Jinak teda Terezko, máš plus a já to asi brzy prubnu:-p:yes:

Tématické fráze:
teplý bramborový salát, bramborový salat, mail mhias.com loc:cz, mail mias.se loc:cz, musi se zampiony loupat?, teplý bramborový salát recept, bramborový salát teplý, musi se zampiony loupat, loupat žampiony, bramborovy salát recept, bramborovy salat s zampiony, teplý vidensky salat, braborovi salat, bramborový salát se žampiony, lyonský bramborový salát, loupaji se zampiony, zampiony loupat, srbsky bramborovy salat, lyonský salát, musi se loupat zampiony

Suroviny:
brambory, cibule červená, olej, sůl, pažitka, tymián čerstvý, ocet vinný bílý, pepř

Přidat fotografie receptu