Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet vinný červený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie174 kJ /
42 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

BBQ (barbecue) omáčka Videorecept

BBQ (barbecue) omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

BBQ (barbecue) omáčka je oblíbená a přitom na přípravu velmi jednoduchá. Neobsahuje konzervanty ani barviva a určitě s ní zabodujete při grilování s rodinou či přáteli.…

aadulka

25 min

Cibulové chutney (čatní)

Cibulové chutney (čatní)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibulové chutney připravené z červené cibule je lahůdka, kterou využijete především v době grilování. Doplní jak masa, tak sýry i zeleninu. Její pikantní chuť bude…

KatharinaK

45 min

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek…

aaura

100 min

Snový okurkový salát s rajčaty

Snový okurkový salát s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurku rozkrojíme podélně na polovinu a pak příčně nakrájíme slabé půlměsíčky. Červenou cibuli nakrájíme stejným způsobem. Překrájíme rajčata. Přidáme nasekanou…

mojetara

10 min

Chicken Vindaloo

Chicken Vindaloo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chicken Vindaloo je tradiční indické jídlo s typickou, velmi pálivou chutí. Kuřecí maso marinované ve Vindaloo pastě má velmi výraznou chuť, ale jakmile tento pokrm…

Eevous

45 min

Rebarborové chutney

Rebarborové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…

danielle72

40 min

Cuketová topinková směs Videorecept

Cuketová topinková směs

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máme-li velkou úrodu cuket, hodí se určitě zpracovat jich část na zimní použití. Jednou z možností je cukety zpracovat do této topinkové směsi. Čerstvou ji můžeme, navíc…

1974andrea

80 min

Italská caponata

Italská caponata

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Italská Caponata je tradiční sicilský předkrm, příloha k hlavnímu jídlu, nebo samostatný lehký pokrm, plný výrazných středomořských chutí a vůní. Tato zeleninová směs z…

zizala

60 min

Ledový salát se zeleninou a vajíčkem

Ledový salát se zeleninou a vajíčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro zdravou a rychlou svačinu vyzkoušejte tento snadný a lahodný salát. Křupavé listy ledového salátu s čerstvou zeleninou a sýrem, přelité marinádou z vinného octu,…

tejaja

15 min

Avokádovo-rajčatový salát

Avokádovo-rajčatový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1) V misce smícháme prvních 9 ingrediencí a necháme chvíli uležet v ledničce. 2) Rajčata a avokádo (oloupané) si nakrájíme na kostičky, dáme do misky a zalijeme…

Aljašská treska pečená s bramborami

Aljašská treska pečená s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme malé brambory ve slupce (asi10 minut). Nakrájíme kapii na kousky, brambory scedíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme nakrájenou kapii. Postříkáme…

mojetara

75 min

Jehněčí plíčky v omáčce

Jehněčí plíčky v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vnitřnosti jsou plné minerálních látek a vitamínů. Jsou však náročnější na přípravu a také mnohdy na seznamu pokrmů, které lidi nemají rádi. Pokud však mezi ně nepatříte…

tejaja

50 min

Zálivky na salát

Zálivky na salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

1.Všechny přísady dáme do zavařovací sklenice,pevně uzavřeme a protřeseme. 2.Všechny přísady dáme do mixéru a rozšleháme. Hotovou zálivku nalijeme do zavařovací…

Těstovinový salát s fetou

Těstovinový salát s fetou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Těstoviny spolu s oloupaným česnekem uvaříme v osolené vodě, vaříme al dente a poté prolijeme studenou vodou, abychom zastavili bod varu a těstoviny nebyly v salátu…

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli