Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet vinný červený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie174 kJ /
42 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Cibulové chutney (čatní)

Cibulové chutney (čatní)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibulové chutney připravené z červené cibule je lahůdka, kterou využijete především v době grilování. Doplní jak masa, tak sýry i zeleninu. Její pikantní chuť bude…

KatharinaK

45 min

BBQ (barbecue) omáčka Videorecept

BBQ (barbecue) omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

BBQ (barbecue) omáčka je oblíbená a přitom na přípravu velmi jednoduchá. Neobsahuje konzervanty ani barviva a určitě s ní zabodujete při grilování s rodinou či přáteli.…

aadulka

25 min

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek…

aaura

100 min

Cuketová topinková směs Videorecept

Cuketová topinková směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máte-li větší úrodu cuket, určitě oceníte recept na tuto skvělou směs na topinky. Hodí se do ní hlavně větší, přerostlé kousky. Nejvíc bude chutnat milovníkům pikantních…

1974andrea

80 min

Chicken Vindaloo

Chicken Vindaloo

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chicken Vindaloo je tradiční indické jídlo s typickou, velmi pálivou chutí. Kuřecí maso marinované ve Vindaloo pastě má velmi výraznou chuť, ale jakmile tento pokrm…

Eevous

45 min

Pikantní švestkové chutney

Pikantní švestkové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…

danielle72

40 min

Karamelizovaná červená cibule

Karamelizovaná červená cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Karamelizovaná červená cibule je výborná příloha k burgerům a grilovanému masu. Její příprava není složitá, stačí si vyšetřit trochu času a péče. Odměnou vám bude…

Handour

40 min

Snový okurkový salát s rajčaty

Snový okurkový salát s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurku rozkrojíme podélně na polovinu a pak příčně nakrájíme slabé půlměsíčky. Červenou cibuli nakrájíme stejným způsobem. Překrájíme rajčata. Přidáme nasekanou…

mojetara

10 min

Zálivky na salát

Zálivky na salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1.Všechny přísady dáme do zavařovací sklenice,pevně uzavřeme a protřeseme. 2.Všechny přísady dáme do mixéru a rozšleháme. Hotovou zálivku nalijeme do zavařovací…

Cibuláda

Cibuláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sladko-slaná směs připravená z karamelizované cibule. Karamelizace přemění cibuli na jemně sladkou a chutnou směs s bohatou, komplexní chutí. Používá se jako…

senky

75 min

Čočková polévka s batáty

Čočková polévka s batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…

lucieblahova

35 min

Jehněčí plíčky v omáčce

Jehněčí plíčky v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vnitřnosti jsou plné minerálních látek a vitamínů. Jsou však náročnější na přípravu a také mnohdy na seznamu pokrmů, které lidi nemají rádi. Pokud však mezi ně nepatříte…

tejaja

50 min

Aljašská treska pečená s bramborami

Aljašská treska pečená s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme malé brambory ve slupce (asi10 minut). Nakrájíme kapii na kousky, brambory scedíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme nakrájenou kapii. Postříkáme…

mojetara

75 min

Španělské gazpacho

Španělské gazpacho

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou.…

poslirecept

30 min

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli