Jehněčí plíčky v omáčce
Vnitřnosti jsou plné minerálních látek a vitamínů. Jsou však náročnější na přípravu a také mnohdy na seznamu pokrmů, které lidi nemají rádi. Pokud však mezi ně nepatříte, zkuste tento recept na jehněčí plíce v česnekové omáčce s bylinkami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 730 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 2,90 g |
Vláknina | 52,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2013 09:10
Anna Kocikova: Anička, jahňacie sa tak nenafúknu. Bravčové veľmi nemusím, kvôli prieduškám, ktoré sú dosť pevné, ale jahňacie a kozľacie súmäkulinké, pri jedení ich vôbec necítiť. Krájať na plátky ma to napadlo až teraz, chcela som to robiť inak ako klasicky na smotane. A chutilo oveľa lepšie ako na smotane
25. 11. 2013 20:02
Terezko,receptík máš moc príma a jídlo se mi líbí
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejněJá vždycky trnu,ať mi v papiňáku nevyhodí víko
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejněJá vždycky trnu,ať mi v papiňáku nevyhodí víko
22. 11. 2013 21:23
moc krásný recept i foto, to se ti povedlo náramně, Terezko
22. 11. 2013 14:15
Kde vzít a nekrást,já bych i ukradla ,ale je asi jednodušší vykrást banku ,ta je na každém rohu - jehněčí ovšem ne!
22. 11. 2013 10:56
Tak to je teda něco!! Už jsem dlouho neviděla plíčka a už vůbec ne jehněčí!! Vypadá to na super pochoutku, já bych určitě nepohrdla!!
22. 11. 2013 10:09
Ďakujem dievčatá za komentíky aj bodíky Ja mám tú výhodu, že už 4.rok mám možnosť kúpiť celé jahňa z domáceho chovu, čo je na nezaplatenie. Jahňacie pľúcka oproti bravčovým majú tú výhodu, že priedušnice v nich nie sú tak hrubé a pevné, po uvarení ich vôbec necítiť.
22. 11. 2013 08:55
varilamyskakasicku:Vůbec jehněčí cokoli, nejen plíčka.
Bod je jasný
Bod je jasný
21. 11. 2013 21:46
Tak to bych si dala,hmmm, plíčky mám ráda na všechny způsoby,ale,kde je sehnat ještě, máš prima recept
21. 11. 2013 21:42
To mě napadlo ihned, vidím jehněčí, no a tejajka , , holky já plíce milovala už doma, nedělala jsem je sto let
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 32 minutami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 5 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 8 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 11 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 12 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí plíčky jehněčí plíčky na smetaně pličky jehněčí jehněčí plíčka jehněčí plíčka na smetaně jehněčí maso recepty "jahnacie pľúcka" recept na jehněčí pličky plíčky na kyselo jehněčí omáčka jehněčí mas recepty pličky jehnči na smetaně jehneci plicka recept omáčka z plíček omáčka z jehněčích vnitřností nejlepší pličky omáčka recept jahnacie plucka recept jehneci plice jehněčí omáčky omáčka z jehněčího
Suroviny: cibule, olej, sůl, kmín mletý, koření provensálské, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, česnek, solamyl, ocet vinný červený
Jehněčí plíčky v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5kB
9 názorů