Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Cibuláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

2. 1. 2011 13:19

Suroviny

Porce: asi 1350ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 800 kJ / 1 625 kcal
Bílkoviny2,96 g
Tuky85,84 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy208,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S cukrem a octem zacházejte hlavně podle toho, jestli máte rádi

sladší nebo pikantnější chuť.

Je vynikající k pečenému, grilovanému masu. Ze zkušeností vím, že je lepší v pokojové teplotě nebo ke grilování trošičku prohřát.

Vydrží v chladnu neotevřená cca 2 měsíce, otevřená v ledničce měsíc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ne.ver

23. 3. 2020 11:51

Recept se mi libi, vyrobila jsem podle nej zkusmo cibuladu z polovicniho mnozstvi a i kdyz jsem to asi udelala uz sladkokysele moc, urcite to pouzijem k masum a chute se tim srovnaji. Priste tam dam min cukru i octa...:-)

Alexiss Alexiss

25. 2. 2014 18:15

Recept mám z Apetitu, prakticky totožný, i s dovětky. Cibuláda je výborná k masu, informace ohledně skladování dle vlastní zkušenosti jiná- neotevřená vydržela ve sklepě v paneláku bez problémů 3 roky. Teď jdu vařit novou, než se cibule zkazí. :-p

rebeka rebeka

13. 8. 2011 14:21

krásný porcelán:-K:-K a obsah voní až sem;-):-):yes:

senky senky

13. 8. 2011 13:27

Dnes jsem konečně dělala;-),tak doplňuji recept fotem:-p

spagetka spagetka

2. 1. 2011 18:44

Hm zajímavý nápad, prubnu :-p:yes:

magdalenka magdalenka

2. 1. 2011 18:41

:yes:

magdalenka magdalenka

2. 1. 2011 18:41

Už som to robila a veľmi nám to chutilo na grilovačke... dávam bod!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: cibuláda z červené cibule domácí cibuláda cibuláda k masu cibulanda cibuláda apetit cibuáda cybuláda cibulenáda cibulda nejlepsi cibulada cibulanda recept cibuláda bez cukru cibulád ciblada cibuliada cibuláda-recept cibubuláda cibulá¨da cibulara cobulada

Suroviny: olej olivový, cibule, cukr hnědý, ocet vinný červený, sůl mořská, pepř černý

TopRecepty.cz

Cibuláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kog6