Šestibarevný okurkový salát
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme okurku i rajčata a cibuli, promícháme. Zalijeme olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme. Vše dobře jemně, ale důkladně promícháme.I pro tento salát platí,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme okurku i rajčata a cibuli, promícháme. Zalijeme olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme. Vše dobře jemně, ale důkladně promícháme.I pro tento salát platí,…
Brambory nakrájíme na kostky, propereme, slupku můžeme nechat, záleží na bramborách. Kostky brambor přidáme do osolené vody a vaříme do měkka.Červenou cibuli nakrájíme…
Dáme vařit řepu do osolené vody se lžící octa. Vaříme cca 50 minut doměkka.Uvařenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do marinády z vinného octa,…
Medvědí česnek láká svojí aromatickou vůní ke sběru a následnému zpracování v kuchyni. Vyzkoušejte z něj připravit skvělou majonézu podle Těhotnýho kuchaře. Hotová…
Hamburger je jedním z nejoblíbenějších letních pokrmů z grilu. Příprava masové placičky není tak složitá. Vylepšit ji můžete třeba karamelizovanou cibulí podle receptu…
Pečínka z husy je lahodné sváteční jídlo. Důležité je husu nasolit předem, získá tak při pečení skvělou chuť i křupavou kůžičku. Přestože je pečení dlouhé, na tuto…
Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…