Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olej olivový extra virgin - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hamburger s hranolky

Hamburger s hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…

daniel25

90 min

Parmazánové košíčky

Parmazánové košíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sladkostí je v období oslav a večírků až moc. Proč si sváteční čas nevylepšit i něčím slaným. Snadné parmazánové košíčky s bramborami jsou skvělé naplněné oblíbenými…

poslirecept

80 min

Domácí tatarák z lososa

Domácí tatarák z lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lehkým předkrmem plným chuti a svěžesti je tatarák z lososa. Zaujme vás svou výraznou chutí, o kterou se postará limetková šťáva, hořčice a okurka. Podáváme ho na dobře…

poslirecept

50 min

Panzanella s vanilkovým olejem

Panzanella s vanilkovým olejem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Panzanella patří mezi tradiční italské saláty. Nesmí v něm chybět základní suroviny jako starší chléb, rajčata, okurka, cibule a zálivka. Tu připravíme z medu, octa a…

Panzanella s vanilkovým olejem

Panzanella s vanilkovým olejem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Panzanella patří mezi tradiční italské saláty. Nesmí v něm chybět základní suroviny jako starší chléb, rajčata, okurka, cibule a zálivka. Tu připravíme z medu, octa a…

Penne ai Funghi (penne na houbách)

Penne ai Funghi (penne na houbách)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejprve si uděláme pesto z ricotty a hub. Do mixéru si přidáme 40g ricotty, 10g parmazánu, 25g vařených hříbků, 25g vařených žampiónů, sůl a pepř (pro chuť můžeme přidat…

Tom Brabenec

20 min

Špaldová pizza s rukolou a parmezánem

Špaldová pizza s rukolou a parmezánem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

V míse smícháme mouku, sůl, olej a přidáme 1/2 hrnku vlažné vody. Vody přidejte raději méně a podle lepivosti těsta případně dolijte. Vypracujeme vláčné těsto, které by…

Lilkový kaviár

Lilkový kaviár

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Lilek podélně rozkrojíme. Na každém řezu jej nařežeme křížem, posolíme a necháme 20 minut vybrečet. Do trouby předehřáté na 200 °C vložíme otřený lilek a necháme…

1 3 4 5 6 7 10