Bazalkové pesto s piniovými oříšky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,02 g |
Tuky | 148,63 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 14 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 54 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: bazalka čerstvá, olej olivový extra virgin, sýr parmazán strouhaný, pecorino, česnek, ořechy piniové, sůl
Bazalkové pesto s piniovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZwV
0 názorů