Krůtí medailonky s ratatouille
Recept ještě nebyl hodnocenTento lehký pokrm je plný pestré zeleniny a dobrých chutí. Opečené plátky krůtího masa podáváme se zeleninovou směsí na způsob francouzského ratatouille, která díky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento lehký pokrm je plný pestré zeleniny a dobrých chutí. Opečené plátky krůtího masa podáváme se zeleninovou směsí na způsob francouzského ratatouille, která díky…
Šťavnaté kousky kuřecího masa jsou obaleny v kořeněné směsi, která jim dodává jedinečný pikantní nádech. Grilování zvýrazní chuť koření a vytvoří křupavou kůrku, zatímco…
Při nadúrodě cuket hledáme všemožné způsoby, jak ji využít a zpracovat. Připravit z nich můžete snadnou večeři či oběd, postačí cukety pouze pokrájet, nechat vypotit a…
Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě. Slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat.V míse smícháme fazole, fazolky a papriku, kterou jsme nakrájeli na tenké…
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či…
Tato vydatná polévka, nabízí chuť jemně vařených brambor, šťavnatých rajčat, krémových fazolí a aromatické bazalky. Je ideální pro chladnější dny, kdy zahřeje a zasytí…
Mladé cukety jsou křehké a chutnají skvěle. Hodí se do mnoha různých pokrmů. Z cukety a rajčat můžeme například připravit tento jednoduchý zeleninový pokrm, který si…
V hrnci pomalu rozpustíme máslo, v mezičase si nakrájíme veškerou zeleninu. Na rozehřátém másle nejprve zpěníme cibulku i s natí, přidáme rajčátka a cuketu a necháme je…
Okořeněná cuketa, restovaná na olivovém oleji, se skvěle hodí jako příloha k masu nebo jako lehké hlavní jídlo. Stačí pár minut na pánvi a můžete si vychutnat tuto…
Salát plný dobré zeleniny rozzáří žluté květy měsíčku. Stačí ho jednoduše ochutit pepřem a solí a pokapat citronovou šťávou a olivovým olejem. Podáváme ho posypaný…
Zavařte si do zásoby lahodný lilek, který spojuje jemně nakyslou chuť pečené zeleniny s výrazným aroma vybraného koření. Tento delikatesní pokrm je ideální jako příloha…
Kuskus je oblíbený pro svou rychlou a snadnou přípravu. V kombinaci s konzervovanou cizrnou a kupou zeleniny se stane vynikajícím přitom lehce stravitelným pokrmem.…
Rajčatová polévka s fenyklem je lahodná kombinace klasického rajčatového základu s jemným aromatem fenyklu, který dodává této polévce osvěžující a mírně anýzovou příchuť…
Losos na bylinkách s citronovou trávou je výjimečný pokrm, který spojuje jemnost rybího masa s osvěžující vůní a chutí aromatických bylinek a exotické citronové trávy.…
Rajčata, ke kterým skvěle ladí bazalka, nejvíce ovlivní výslednou podobu skvělé letní zeleninové polévky. Krémová konzistence pak vyloženě vybízí k závěrečnému dochucení…
Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který…
Toto lehké jídlo je ideální do horkých dnů, kdy nechceme stát dlouho u plotny. Těstoviny promíchané s pečeným lilkem, česnekem a ricottou stačí ochutit čerstvou i…
Čekankový salát je osvěžující a lehký pokrm, který kombinuje jemnou hořkost čekanky s krémovou sladkostí kešu oříšků. Tento salát je nejen zdravý a plný vitamínů, ale…
Svěžest a jednoduchost citronových těstovin s bazalkou a parmezánem – pokrmu, který dokonale balancuje mezi jemnou citrusovou kyselostí a aromatickou bylinkovou chutí.…
Z tortill během chvilky připravíme výborné jídlo, které je vhodné i na cesty. Můžeme je naplnit například směsí zeleniny a hovězího masa, které okořeníme výraznou…
I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…
Uspěchané dny je potřeba vyvážit dobrým jídlem, Zvlášť, když je zároveň i snadné a rychlé na přípravu. Takovým je tento bulgur se zeleninou. Výživnou obilovinu doplňuje…
Toto rychlé a jednoduché jídlo, které spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s čerstvými rajčaty a jemným baby špenátem, je ideální jako lehký oběd nebo večeře, kdy…
Čerstvá směs zeleniny, jako jsou rajčata, okurky, papriky a zelné listy, je dokonale doplněna pikantní octovou zálivkou, která zvýrazní jejich přirozenou chuť a přidá…